Icom přijme nové zaměstnance díky modernizaci autobusů

20.08.2015 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Jihlava 20. srpna (ČTK) - Dopravní společnost Icom transport přijme více než 100 nových zaměstnanců. Nové pracovní příležitosti vzniknou modernizací autobusů, na kterou už společnost vypsala výběrové řízení. ČTK to dnes sdělila mluvčí společnosti Petra Nováková. Podle ní firma v poslední době zaznamenala zvýšený zájem žen, které se ucházejí o práci řidičky autobusu či kamionu.

\"Ženy hledají zaměstnavatele, který jim poskytne stabilní pracovní a finanční jistotu, časovou flexibilitu, využívá moderních prostředků a umožňuje čerpat bohatý bonusový program,\" uvedla mluvčí.

Podle předsedkyně představenstva Icom transport Kateřiny Kratochvílové pracuje ve firmě několik desítek řidiček. Uchazeči a uchazečky o práci za volantem nemusejí být profesionály. \"Jsme připraveni maximálně pomoci zájemcům i zájemkyním s rekvalifikací a se získáním potřebného řidičského oprávnění,\" uvedla Kratochvílová.

Průměrná měsíční mzda se podle mluvčí pohybuje kolem 20.000 korun. Zaměstnancům se připočítávají diety, mají k dispozici bohatý benefitní program. Aktuální nabídku volných pracovních míst najdou zájemci na webu.

Akciová společnost Icom transport zajišťuje regionální osobní dopravu především na území Kraje Vysočina, ale i v dalších regionech. Zajišťuje také vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu. Dopravní uskupení provozuje 800 autobusů, 300 souprav nákladních vozidel a zaměstnává více než 1800 zaměstnanců. Disponuje autorizovaným servisem Mercedes-Benz, čerpacími stanicemi, službami měření emisí a myčkami vozidel.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK