Přichází nová zlatá horečka

23.11.2015 | , Equa bank
Komerční sdělení


Zlatou kartu by chtěl téměř každý pátý Čech. Vyplývá to z průzkumu Equa bank, který potvrdil, že vlastnictví zlaté karty je díky exkluzívním službám desítky let symbolem luxusu a výjimečnosti. Cesta k ní je jednodušší, než se na první pohled může zdát.

Výjimečnost zlatých platebních karet prokázaly ohlasy lidí v anketě Equa bank, která zároveň potvrdila, že pro muže je symbolem vysokého společenského statutu. Pro ženy je naopak užitečným prostředkem k nejrůznějším exkluzivním výhodám, jako je rodinné cestovní pojištění, pojištění karty a osobních věcí, nebo výběry z bankomatů v zahraničí zdarma.

GOLD_d001

Téměř každý pátý respondent uvedl, že zlatou kartu vnímá jako prostředek, který otevírá dveře na zajímavá místa a který nabízí řadu nadstandardních doplňkových služeb. Ještě nedávno se zdálo, že pořízení této exkluzivní karty je nedosažitelnou metou. Díky zlatým platebním kartám Equa bank Premium a Premium Plus je to ale už minulost.

Zlatou kartu MasterCard nabízí jako první z nových bank Equa bank ke svému  běžnému účtu. Mění tak zajeté koleje na poli nejprestižnějších platebních karet. Zlatou kartu Premium lze vlastnit již za 89 korun měsíčně, kartu Premium Plus za 129 korun měsíčně. Karty jsou vydávány k Equa bank běžnému účtu, jehož vedení a další služby jsou bezplatné, a to zároveň se všemi výhodami prestižních zlatých karet.

GOLD_d002

Mezi další exkluzivní výhody zlaté karty MasterCard od Equa bank, kterou zákazník může získat za nejnižší cenu na trhu, patří třeba přístup k službám programu MasterCard Elite, který nabízí velké množství benefitů, odměn a jiných služeb držitelům prémiových karet MasterCard. Majitel má rovněž přístup k nabídkám bonusového programu Sphere card se 30% slevami ve více než 10 000 obchodech. Díky zlaté kartě MasterCard také získáváte klíč k luxusním výhodám a zážitkům. Můžete si například užít vstup zdarma do letištního salónku na pražském letišti Václava Havla, nebo na mezinárodním letišti ve Vídni, služby osobního asistenta na telefonu, který pomůže s rezervací ubytování, zapůjčením auta či hledáním jedinečného kulturního zážitku jako je noční procházka v ZOO.

Podle průzkumu si téměř třetina respondentů myslí, že zlatá karta je klíčem k větší zábavě, slevám u obchodníků a zvýhodněným bankovním produktům. Až do teď neexistovala lepší příležitost pro získání prestižní zlaté karty. Proto neváhejte a pořiďte si zlatou kartu Equa bank Premuim nebo Premium Plus a užívejte si naplno!

Připravte se, zlatá horečka právě začíná.

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení