Skupina Six Dots ovládla většinu v prodejci vstupenek Tickestream

27.01.2016 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 27. ledna (ČTK) - Skupina Six Dots koupila 60 procent v prodejci vstupenek Ticketstream. Podíl odprodal americký fond European Renaissance Capital II. Zbývajícími vlastníky jsou Andrej Konstantinov a společnost Anver. Skupina Six Dots to dnes uvedla v tiskové zprávě. Cenu transakce neuvedla.

Skupina Six Dots provozuje služby Ticketon a Bohemia Ticket. Ředitelem celé skupiny a zároveň většinovým vlastníkem Six Dots je Viktor Mastník.

\"Ticketstream vnímáme jako velmi inovativní firmu, takže rozhodně chceme v tomto duchu pokračovat i nadále. Pro naši skupinu je to samozřejmě příležitost k synergiím, strategicky nám Ticketstream výborně zapadá do našeho portfolia,\" uvedl Mastník.

Službu Ticketon založil Mastník před čtyřmi lety, v roce 2014 se skupina rozrostla o značku Bohemia Ticket. Ticketstream na trhu působí od roku 2001. Ročně zajišťuje ve své síti předprodej vstupenek na více než 150 festivalů jako například České a Moravské hrady, Kryštof Kempy, Votvírák či Mezinárodní hudební festival Český Krumlov. Společnost v minulosti také zajišťovala prodej vstupenek na letní olympijské hry v Londýně a Aténách.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK