AWD a Finance.cz spojují síly při distribuci podílových fondů

12.04.2005 | , Finance.cz
Press centrum


O podílové fondy tří významných investičních společností rozšířil v těchto dnech portál Finance.cz svou nabídku finančních produktů, které lze sjednat prostřednictvím internetu. Jedná se o podílové fondy společností ING Investment Management, ČP INVEST a Pioneer Investments, které jsou zároveň v nabídce společnosti AWD Česká republika, jež portál Finance.cz vlastní.

Server Finance.cz a jeho prodejní centrum tak představují alternativní distribuční cestu finančních produktů, které má společnost AWD Česká republika ve svém portfoliu. Zájemci o nákup podílových fondů vyplní v prodejním centru na serveru Finance.cz elektronický formulář, kde si zvolí vybraný fond, uvedou své kontaktní údaje a především region svého bydliště. Na základě tohoto formuláře zájemce kontaktuje odborník společnosti AWD v daném regionu, který se zájemcem nákup fondu realizuje.

Prodejní centrum na internetové adrese https://prodej.finance.cz bylo v nedávné době nově „zrekonstruováno.“ Změnil se jeho grafický design, zvýšila se propojenost s ostatními sekcemi portálu a rozšířil se okruh informací, které zde návštěvníci získají.

O rostoucím významu internetu jako alternativního prodejního kanálu svědčí i zvýšený zájem ze strany uživatelů. V roce 2004 se proti roku předchozímu zvýšil počet uzavřených smluv přes portál Finance.cz o více než 26 %. Pro letošní rok očekáváme nárůst o dalších 30 %.

Pavel Nesejt, šéfredaktor serveru Finance.cz k tomu uvádí: „Rok od roku pozorujeme rostoucí zájem našich návštěvníků o koupi finančních produktů prostřednictvím on-line prodejního centra. Z tohoto důvodu jsme provedli jeho kompletní rekonstrukci a rozšířili jsme naši nabídku o podílové fondy. Do nabídky prodejního centra patří také výběr ekonomické literatury. Ještě tento měsíc se mohou naši návštěvníci těšit na jeho výrazné rozšíření o tituly renomovaných vydavatelů.“

Více informací:
Ing. Pavel Nesejt
šéfredaktor serveru Finance.cz
Přímý telefon: 544 423 717
E-mailová adresa: pavel.nesejt@finance.cz
www.finance.cz

Finance.cz
Nezávislý finanční server, který byl spuštěn již v roce 1997. Nabízí nejen informační podporu pro všechny čtenáře, kteří se zajímají o osobní nebo firemní finance, ale také on-line poradenství a on-line prodej finančních produktů. V lednu 2005 zaznamenal dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek provedeného společností iAudit International 126 554 unikátních návštěvníků (UV, dá se přirovnat k počtu čtenářů) a rekordních 962 258 shlédnutých stran (PV). Navíc portál pro své uživatele připravuje další projekty, které pomáhají dotvářet komplexní internetové služby pro návštěvníky: stálé přílohy Studentské centrum, Poradenství, Ručení, Reality a další. V průběhu roku jsou pak připravovány časované přílohy Hypotéky, Auto, Stavební spoření, Investice a další. Portál Finance.cz připravuje finanční sekce a on-line prodejní aplikace pro celou řadu významných internetových portálů - Seznam.cz, Quick.cz, Tiscali.cz, Jobs.cz, SMS.cz a další.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum