Fio banka se stala popáté za sebou Nejvstřícnější bankou roku

16.03.2016 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Česká Fio banka byla odbornou porotou, serverem bankovnipoplatky.com i veřejností zvolena Nejvstřícnější bankou roku 2015, v hodnocení získala 80,1 bodů. První místo v projektu Vstřícná banka obsadila již popáté v řadě.

V soutěži hlasuje odborná porota, server bankovnipoplatky.com a široká veřejnost. Z jejich hodnocení vzejde celkový vítěz, kterým se již popáté od roku 2011 stala Fio banka. Porota ocenila nejen její pokračující politiku nulových poplatků za běžné bankovní služby, ale také novinky, které svým klientům v loňském roce nabídla. Mezi ty nejdůležitější patří nový Internetbanking, funkce přihlašování, či autorizace pokynů pomocí otisku prstu v aplikaci Smartbanking nebo elektronický způsob založení osobního účtu bez nutnosti chodit na pobočku nebo se scházet s kurýrem. Pro investiční klienty pak připravila několik akcí včetně možnosti investovat celý listopad 2015 zdarma na české burze RM-SYSTÉM.

„Každé ocenění nás potěší, zvláště, je-li hodnocení takto komplexní, kdy se ho účastní jak finanční odborníci, tak široká veřejnost, tedy sami bankovní klienti. To, že jsme tohoto úspěchu dosáhli už popáté za sebou, svědčí o tom, že náš neustálý rozvoj vnímají klienti pozitivně. Zároveň je to pro nás závazek, abychom do budoucna nepolevovali. I proto chystáme novinky také pro letošní rok, například kreditní karty nebo pojištění proti phishingu,“ dodává k ocenění Jan Bláha, obchodní a marketingový ředitel Fio banky.

Autor článku

Tiskové zprávy

Články ze sekce: Tiskové zprávy