Mads Mikkelsen představuje v TV reklamě tradera

09.05.2016 | , X-Trade Brokers
Komerční sdělení


Hlavní hrdina seriálu Hannibal se objevil v nové reklamní kampani brokerské společnosti XTB, kde vystupuje v roli obchodníka na finančních trzích.

Jaké vlastnosti by měl mít úspěšný trader?

Určitě je to disciplína, rozhodování bez emocí, realizace obchodů na základě předem stanoveného plánu a schopnost poučit se z neúšpěšných obchodů. To jsou vlastnosti, které by měl mít každý, kdo chce být úspěšný na finančních trzích. Úspěšným obchodníkem se člověk nerodí. Většina traderů si tyto vlastnosti postupně osvojuje. Každá zkušenost při obchodování dělá investora lepším.

Právě tento slogan se stal hlavním mottem reklamní kampaně XTB, která nyní běží v českých a slovenských médiích. Spot vyrobila renomovaná reklamní agentura Young&Rubicam.

Podívejte se na nový spot XTB:

Proč si XTB vybralo právě Madse Mikkelsena?

Při přípravě reklamní kampaně XTB zvažovalo více herců, byl mezi nimi např. i představitel Bonda Daniel Craig. Po krátkém přemýšlení ale padla jednoznačná volba na Madse. Ačkoliv ve svých rolích ztvárňuje především padouchy nebo postavy s komplikovaným psychologickým profilem, je jeho herecký výkon pro diváky o to zajímavější. Jeho postavy se často vyznačují schopností zachovat si naprostý klid i ve velmi vypjatých situacích. Sám Mads je jako herec vždy profesionální, oddaný své práci, pokorný, toužící zdokonalovat se a být ve svých rolích co nejlepší. To jsou vlastnosti, které ho spojují se světem tradingu.

Proto si XTB vybralo právě jeho, aby v letošní kampani symbolizoval současného tradera.

U nás není ale příliš známý. V jakých rolích jsme ho mohli vidět?

Mads pochází z Dánska a je velkou filmovou i televizní hvězdou v celé Skandinávii, kde natočil velkou řadu filmů i seriálů a získal mnohá ocenění. Jeden z prvních hollywoodských filmů, ve kterém jsme ho mohli vidět, byl Král Artuš. V něm se objevil po boku Clivea Owena a Keiry Knightley.

Výraznější role přišla v roce 2006, kdy si zahrál hlavního padoucha Cifru ve 21. bodovce Casino Royale. Hned v úvodu filmu byl zajímavý moment, kdy Cifra shortoval akcie letecké společnosti, aby po výbuchu na letišti akcie spadly a on mohl zinkasovat tučný zisk. Tenhle obchod mu ale díky Bondovi nevyšel.

Diváci mohli vidět Madse i v seriálu Hannibal, ve kterém hraje brilantního psychologa se zvláštní zálibou. Podle filmových kritiků se jedná o nejvýraznější filmovou roli tohoto druhu po Anthony Hopkinsovi v Mlčení jehňátek, podle mnohých je ještě o něco mrazivější.

Chystá XTB kromě reklamní kampaně nějaké novinky pro obchodníky?

Hlavním cílem XTB je i nadále udržovat vysoký standard služeb, postavený na vyspělých obchodních platformách, kvalitním a bezplatném vzdělávání a každodenním analytickém servisu.

V dubnu XTB obohatilo svou nabídku o nový finanční nástroj - akcie CFD bez finanční páky. Na českém trhu byla po možnosti obchodovat akcie prostřednictvím derivátů zvýšená poptávka již několik měsíců a nyní tuto možnost mohou využít i investoři u nás.

Do konce léta navíc XTB snížilo poplatky na účtu Professional. Na tomto účtu jsou pokyny realizovány přímo na mezibankovním trhu. Spready (mezibankovní poplatky) u obchodovaných instrumentů jsou tedy ty nejnižší. To platí hlavně pro měnové páry, kde mohou spready klesat až na nulu. Tyto velmi nízké náklady uvítají především obchodníci realizující své obchody v průběhu jednoho či několika dnů.

XTB je známé svou nabídkou bezplatného vzdělávání pro obchodníky. Připravuje XTB novinky i v této oblasti?

V letošním roce nabízí hodně investičních příležitostí komodity, jako je např. ropa. Proto kromě tradičních úterních webinářů pro začátečníky a čtvrtečních webinářů pro pokročilé obchodníky zařazujeme i mimořádné tématické webináře. V březnu to byla Detailní analýza ropy a v dubnu jsme vysílali cyklus o obchodováním drahých kovů, zemědělských a energetických komodit.

Na podzim chystáme už druhý ročník projektu Nadání vs. Tvrdá práce. Stejně jako vloni dáme příležitost začínajícím obchodníkům získat ucelené vědomosti o obchodování a první zkušenosti s tradingem na reálném účtu přímo v XTB. Chystáme i další novinky, ale ty odkryjeme až v průběhu letošního roku.

Více informací o obchodování u XTB najdete na www.xtb.cz.

Logo

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení