10 tipů, jak vybrat dovolenou s dětmi?

24.06.2016 | , CK Vítkovice Tours
Komerční sdělení


Pro rodinnou dovolenou je důležité zohlednit především vhodné podmínky v destinaci a hotelu, možnosti dopravy, dětské kluby, animační program i zábavu.

Co zohlednit, pokud máte malé děti?

Pokud máte malé děti, dáváte jistě přednost při výběru dovolené mnoha věcem, které bezdětné páry ani nenapadnou. Připravili jsme pro vás tipy, které mohou pomoci při výběru vhodné destinace.

  1. Maximální čistotu moře
  2. Vybavení pro děti
  3. Dostupnost slunečníků
  4. Uklizenost pláže
  5. Příjemný povrch
  6. Pozvolný vstup do moře
  7. Dostupnost s kočárkem
  8. Sanitární a hygienická zařízení
  9. Dostupnost pitné vody a občerstvení
  10. Animační programy pro děti

„Právě klientelu rodin s dětmi významně zohledňujeme již při tvorbě konkrétních zájezdů a nabízíme tak rodinám co největší pohodlí, za rozumné ceny. Poskytujeme pobyty, kde můžete ubytovat až 3 děti zdarma! Je také vhodné zvážit možnosti stravovaní, doporučujeme polopenzi nebo all inclusive, kde se již nemusíte o nic starat,“ komentuje výkonný ředitel VÍTKOVICE TOURS, Martin Lehocký.

Animátoři Vítkovice Tours

Relax i zábava také pro rodiče

Cestovní kanceláře dnes také myslí na to, aby i rodiče měli možnost strávit alespoň pár chvil své dovolené jen ve dvou. Za tímto účelem fungují nejrůznější rodinné kluby, které nabízejí animační programy zahrnující soutěže, tematická odpoledne, sportovní aktivity, minidiskotéky pro děti a karnevaly. Mnohá tato zařízení mají již svou tradici a „zavedené“ jméno. Například v nejpopulárnějších destinacích v oblíbeném Chorvatsku můžete zábavu hledat v NEPTUN KLUBECH, které již řadu let nabízejí VÍTKOVICE TOURS. Rodinné NEPTUN KLUBY jsou vždy situovány do nejoblíbenějších pobytových míst, a to konkrétně v Bašce Vodě, Promajně, Drveniku, Gradacu a nově v Baško Polje!

Labineca_NK.jpg

Hotel Labineca – jeden z nejoblíbenějších hotelů s možností dětského Neptun Klubu

LAST MINUTE PRO RODINY S DĚTMI

„Zahájili jsme prodej LAST MINUTE ZÁJEZDŮ také pro rodiny s dětmi. Zejména bych pak doporučil Makarskou Rivijeru, jako léty prověřenou a nejvíce oblíbenou destinaci v Chorvatsku vůbec. Některé ze zájezdů jsou vyprodány už dnes, proto bych doporučil zbytečně neotálet. Na našich stránkách www.ckvt.cz/last-minute najdete denně nové nabídky zájezdů za nejlepší ceny. V případě dotazů se můžete obrátit na naše pobočky po celé České republice,“ říká výkonný ředitel VÍTKOVICE TOURS, Martin Lehocký.

RODINNA-DOVOLENA_300X250_2016_CZ.jpg

500x250_chorvatsko

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení