Nové číslo účtu PF Credit Suisse Life & Pensions

23.06.2005 | , Finance.cz
DŮCHODY A DÁVKY


Od prvního července mění Credit Suisse Life & Pensions svého depozitáře. Pro klienty to znamená především změnu účtu na kterou jsou zasílány příspěvky.

Od prvního dne následujícího měsíce penzijní fond Credit Suisse Life & Pensions mění svého depozitáře, tedy banku, která shromažďuje prostředky účastníků, státní příspěvky i příspěvky zaměstnavatelů. Stává se jím HVB Bank Czech Republic a.s., která tak nahradí dosavadního depozitáře ČSOB.

Dle vyjádření penzijního fondu jsou hlavním impulsem ke změně depozitáře nabídnuté výhodnější podmínky, které by měly zaručit snížení nákladů nejen na služby depozitáře, ale i například na správu svěřených aktiv.

Pro stávající klienty tato změna se projeví především v změně bankovního účtu, na nějž jsou přijímány platby od klientů fondu - číslo nového účtu je 77777555/2700.

Klienti Credit Suisse Life & Pensions penzijního fondu byli obesláni dopisem, který je o této změně bankovního ústavu informuje, v případě zájmu o další informace jim jsou k dispozici i stránky www.cslife.cz, případně telefonní číslo 841 111 121.

Klienti, kteří  platí své příspěvky složenkou, obdrželi dopisem i potřebný počet poštovních poukázek na celý rok, podle toho, jakou mají na smlouvě sepsánu periodicitu plateb (ročně, pololetně, čtvrtletně nebo měsíčně). Ti, kteří platí své pojištění bankovním převodem, byli informováni, aby si co nejdříve zařídili přesměrování plateb, a to nejpozději do 31. října  2005.

Autor článku

Nadja Fehimovič  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: DŮCHODY A DÁVKY