Vyzkoušejte si podnikání nanečisto! The Sims™ 2 Ve světě podnikání

08.03.2006 | , Electronic Arts
Tiskové zprávy


Oblíbená hra The Sims™ 2, která simuluje různá životní prostředí a situace a dává možnost žít si život, jaký chceme a vyzkoušet si sami sebe v různých oborech činností, se s počátkem března rozrostla o další datadisk, umožňující tentokrát „hrát si na podnikání“.

Podnikat ve světě Simíků můžete prakticky v jakémkoli oboru, k naplnění svých cílů si můžete zvolit libovolnou cestu a s konkurencí se můžete vypořádat rovněž po svém (v rámci fair play a platné legislativy, samozřejmě). Nový datadisk Ve světě podnikání zkrátka umožňuje vyzkoušet si podnikání nanečisto, bez stresu z neúspěchu, ale přeci jen věrně a hlavně zábavně.

Zbrusu nový datadisk ke hře The Sims™ 2 zavede vaše Simíky tentokrát do světa byznysu. Nejprve se rozmyslete, v jakém oboru budete podnikat. Vaše možnosti jsou takřka neomezené – od provozování vlastního boutique, salónu krásy, květinářství přes obchod s elektronikou či řetězec restaurací až po úplně nové druhy podnikání, třeba výrobu robotů pro pomoc v domácnosti. Pak najměte zaměstnance a pusťte se do toho. Nezapomínejte ale své Simíky neustále kontrolovat, jestli jsou vám opravdu užiteční! Ty lenošivé neváhejte ihned propustit a ty schopné zase třeba povyšte. Rozvíjejte talent svých Simíků a udělejte z dělníka mistra. Zaslouží si to a vy ho budete potřebovat.

Dělejte si byznys po svém – přizpůsobte se ostatním, anebo si stanovte vlastní cenu. Vybírejte si zaměstnance, kteří umí prodávat, schopné manažery, kteří zvládnou řídit váš podnik, když jste zrovna na dovolené a šikovné dělníky, kteří budou třeba vyrábět hračky. A sledujte svůj podnik, jak se mění z vesnického krámku na mocného hráče ve světě obchodu. Není to krása?

Uspokojte potřeby různých zákazníků – náhodných i loajálních. Získejte cenu „Nejlepšího z nejlepších“ a vaše obchodní reputace stoupne k výšinám. Budete profitovat ze spousty levného zboží, které prodáte, anebo se vydáte cestou obchodu s luxusním zbožím za luxusní cenu?

Prodávejte květiny, vymýšlejte hračky nebo vyrábějte roboty, kteří budou chytat zloděje, anebo prostě jen uklízejte. Udělejte ze Simíků mistry svých profesí a budete mít to nejžádanější a zároveň nejdražší zboží. Začněte jako obyčejný řemeslník, který vyrábí psí boudy nebo poruchové hračky a vypracujte se až na vrchol. Cesta, jakou si k tomu zvolíte, je jen a jen na vás.

Tak co, stvoříte za pomoci vašich zaměstnanců prosperující obchodní království anebo se z vás stane výstřední podnikatel, který se bude snažit vymýšlet něco velkého?

Pro více informací o hře The Sims™ 2 Ve světě podnikání navštivte prosím stránky www.electronicarts.cz.


Pozor! Ke hře The Sims™ 2 Ve světě podnikání probíhá zajímavá soutěž o hodnotné ceny!
Ukažte ostatním hráčům, že právě vy jste ten nej!

Společnost Electronic Arts vyhlašuje pro mladé adepty podnikání soutěž. Zapojit se může každý hráč nebo hráčka Sims2 s nainstalovaným dodatkem SIMS2 Ve světě podnikání, který umožňuje postavám ve hře založit vlastní firmu a podnikat v různých oblastech.
Pro účast v soutěži nejprve správně zodpovězte následující otázky:

Jak se jmenuje vývojové studio, kde se vytváří hra SIMS2?
Jak se jmenuje jazyk, kterým mluví Simíci?
Napište přesné názvy všech dodatků, které byly vydány ke hře SIMS2.

Následně při hraní hry natočte video ze svého podnikatelského života (funkce ZÁZNAM VIDEA na Univerzálním ovládacím panelu) a společně s odpověďmi na otázky jej zašlete na email asmidova@ea.com.

Všechna videa se správně zodpovězenými otázkami budou ohodnocena porotou a tři nejzdařilejší si budete moci prohlédnou na www.electronicarts.cz.
Filmy budou hodnotit návštěvníci stránek, vyhrává autor snímku s nejvyšším počtem bodů.

Hlavní cenou je videokamera Canon. Soutěžící, kteří se umístí na druhém a třetím místě obdrží od společnosti Electronic Arts 5 her dle vlastního výběru.

Soutěž začíná 3. 3. 2006, vyhlášení výsledků proběhne 15. 5. 2006.

Pro více informací o soutěži navštivte prosím stránky www.electronicarts.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy