„Systém sledování vazeb“ nyní již pro každého

26.04.2006 | , SinTe
Tiskové zprávy


Společnost SinTe zahájila nabídku Systému sledování vazeb pro společnosti, které chtějí rychle a komfortně zjistit, kdo je v pozadí jejich potenciálního i stávajícího obchodního partnera.

Systém sledování vazeb (SSV) je unikátní nástroj pro efektivní zobrazení vztahů a vazeb mezi společnostmi, statutárními zástupci a dalšími ekonomicky aktivními subjekty jako jsou živnostníci, správcové konkurzní podstaty, apod. Zároveň sleduje, zda není daný subjekt či jiný z jeho okolí v konkurzu, návrhu na konkurz, likvidaci, exekuci, vyrovnání, případně zda není evidován v některé z dlužnických databází.
SSV integruje více než 35 informačních zdrojů a umožňuje během několika sekund a on-line rozkrýt pozadí každého ekonomicky aktivního subjektu nejen v ČR (SK). V současnosti SSV spravuje aktuální data o miliónech fyzických osob, statisících právnických osob a živnostnících na trhu. Veškeré informace jsou sledovány a vyhledávány včetně historického vývoje. Díky tomu lze vytvořit garantované a úplné informace o okolí sledovaného subjektu.
Původně bylo SSV vyvinuto pro úzkou skupinu bankovních institucí, které mají ze zákona povinnost ekonomicky spjaté skupiny sledovat. Svá potenciální rizika z obchodního styku však potřebuje řídit každá úspěšná společnost, a proto se společnost SinTe rozhodla zpřístupnit využití tohoto nástroje i ostatním firmám.
„Použitím SSV lze předejít pozdějšímu překvapení, například při neplnění finančních závazků klienty, tragické spolupráci s ‚bílými koňmi‘, či firmou podezřelou z nekalých finančních operací,“ říká Jan Denemark, ředitel a jednatel společnosti SinTe. „Na druhou stranu můžete při práci s SSV najít nové potenciální zákazníky díky využití strukturovaných marketingových údajů nad jednou z nejrozsáhlejší databází v České Republice,“ dodává J. Denemark.
Systém SSV je možné využívat jak prostřednictvím internetového přístupu, tak ve formě instalace do lokální sítě a propojením s lokálním informačním systémem. Jedním z prvních byl ERP systém společnosti PVT ESO 9 Intranet.
Pro nástroj SSV byly vytvořeny samostatné webové stránky www.ssv.cz, které obsahují další podrobné informace, včetně podmínek pro spolupráci s integračními i prodejními partnery.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy