10. Controllingové fórum: Příběhy firem na cestě ke zvyšování výkonnosti

04.05.2006 | , Finance.cz
Konference


15. - 16. 6. 2006 se uskuteční jubilejní ročník prestižního setkání finančních a ekonomických ředitelů, controllerů a manažerů podniků z ČR a SR - 10. CONTROLLINGOVÉ FÓRUM - v hotelu Akademie (Chocerady u Prahy).

Pozornost bude zaměřena především na zvyšování výkonnosti a hodnoty podniku, rychlé a strategické plánování, překonávání hranic v hledání úspor a aktuální témata jako Sarbanes Oxley, IFRS a direktivy EU. Hlavním cílem fóra je výměna zkušeností, názorů a otevřená diskuse o moderních trendech řízení podniku.

Letošní jubilejní ročník bude výjimečný jak pestrostí a počtem řečníků (odborníci z předních společností: Škoda Auto, OMV, eBanka, Eurotel, ČSA, SONY SK, STOCK, Hewlett-Packard, Air Products, Zentiva aj.), tak i bohatším doprovodným programem. Pozvání přijali také uznávané osobnosti ze zahraničí: – Prof. Péter Horváth, který je považován za „guru controllingu“ a Dr. Wolfgang Berger-Vogel, prezident International Group of Controlling.

Poprvé budou v rámci Controllingového fóra předány ceny za nejlepší controllingový projekt roku 2005. Hlavní výhrou je finanční odměna ve výši 1.000,- EUR. Realizovali jste v minulém roce zajímavý projekt přispívající ke zefektivnění systému řízení podniku? Přihlašte Váš projekt do 15. 5. 2006 u A. Lukavské (lukavska@point-consulting.cz) a zúčastněte se klání o hodnotné ceny!

Jedinečná atmosféra a neformální doprovodný program činí Controllingové fórum každoročně také místem pro přátelská setkání a navázání cenných osobních i obchodních kontaktů. Přijměte pozvání na uvítací přípitek už v předvečer fóra – 14. 6. 2006!

9. Controllingové fórum
Pozn: foto z 9. ročníku Controllingového fóra

 
Termín: 15. - 16. 06. 2006
Místo konání: Hotel Crowne Plaza, Praha 6
Kód akce: 06k009
Cena: 21.900 Kč
Tel: +420 225 096 445 (P. Tritová)

Přihlášku můžete vyplnit zde.
Více informací naleznete na této stránce nebo zde.

Autor článku

Vladimír Šindelka  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Konference