ČPP umožní platby přes terminály Sazky

02.08.2006 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Zhruba před měsícem přišla Česká podnikatelská pojišťovna s novou službou. Jako první z tuzemských pojišťoven nabídla svým klientům možnost platit složenky na terminálech Sazky.

Klienti ČPP už tak nemusí při platbě pojistného běhat se složenkou na poštu či pobočku, ale mohou využít k zaplacení pojistného některé ze 4500 sběren společnosti Sazka. Terminály této společnosti tak již dávno neslouží pouze k podávání sázkových tiketů, ale lze z nich např. nakupovat lístky na akce, které probíhají v pražské Sazka aréně, nyní lze tedy i platit „ČPP pojistné“. Kromě toho mohou zákazníci prostřednictvím terminálů platit za služby energetické skupiny ČEZ.

Jak na to?
A jak samotná operace prostřednictvím on-line terminálů probíhá? Po uhrazení platebního dokladu a zaplacení transakčního poplatku obdrží klient potvrzení o platbě a doklad o zaplacení transakčního poplatku. Systém je v provozu každý den od 01:15 do 24:00 hodin, samozřejmě v závislosti na otevírací době jednotlivého prodejního místa. Transakční poplatek za uskutečnění operace činí 15 Kč.

Úhradu platby mohou klienti pojišťovny uskutečnit několika způsoby. Úhrada probíhá buďto pomocí čárového kódu, který je vytištěn na platebním dokladu / faktuře zasílané pojišťovnou  nebo kódu, jež si klient vytiskne při on-line sjednání pojistky v internetové aplikaci ČPP. Další možností úhrady pojistného je pomocí platebního tiketu. Ten je k dispozici v každé sběrně společnosti Sazka.

Co lze platit?
Výše uvedeným způsobem je možné hradit nejen všechna standardně sjednávaná pojištění, ale i povinné ručení, cestovní pojištění nebo pojištění odpovědnosti. Tyto produkty lze také uzavřít on-line prostřednictvím našeho Prodejního centra.

Zdroj informací: Tisková zpráva ČPP

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ