Společnost Global Payments Europe podepsala novou smlouvu s Komerční bankou

22.08.2006 | , Global Payments
Tiskové zprávy


Global Payments Inc. (NYSE:GPN), vedoucí světový poskytovatel služeb v oblasti elektronického zpracování plateb oznámil, že jím vlastněná akciová společnost Global Payments Europe prodloužila spolupráci s Komerční bankou a.s., členem skupiny Société Générale Groupe.

Byla podepsána smlouva o poskytování karetních processingových služeb, zahrnující:

  • Autorizační služby
  • ATM a POS služby
  • Personalizaci platebních karet
  • Provoz a údržbu card management systému
  • Detekci podezřelých transakcí
  • Služby a aplikace

Smlouva na poskytování těchto služeb se uzavírá na dobu určitou a to do 31. prosince 2008. Společnost Global Payments Europe poskytuje služby spojené s vydáváním platebních karet pro Komerční banku již od roku 1992, kdy Komerční banka vydala první platební karty a zprovoznila své první ATM bankomaty.

Petr Sedláček, CEO a předseda představenstva společnosti Global Payments Europe řekl:
„Jsme velmi potěšeni, že můžeme pokračovat ve spolupráci s jedním z našich nejvýznamnějších klientů v Evropě, Komerční bankou, členem skupiny Société Générale Groupe. Dlouholeté partnerství s KB nám umožnilo hladký průběh implementací našich služeb a produktů s přidanou hodnotou včetně aplikace EMV technologie.“


Společnost Global Payments Europe (dříve MUZO) poskytuje finančním institucím komplexní služby v oblasti vydávání, správy a personalizace bankovních i  nebankovních karet, zpracování transakcí, instalace a údržby bankomatů a platebních terminálů, vývoje platebních systémů a řešení. GPE dále poskytuje aplikace pro bezpečné platby po internetu, m-Commerce a též služby spojené s provozem úvěrových registrů. Platforma společnosti MUZO byla jednou z prvních na evropském trhu, které vyhověly mezinárodním standardům EMV pro čipové platební karty.

Společnost Global Payments Inc. (NYSE:GPN), je přední světový dodavatel řešení pro elektronický platební styk pro spotřebitele, obchodníky, nezávislé prodejní organizace, finanční instituce, státní úřady a nadnárodní společnosti ve Spojených státech, Kanadě, Latinské Americe, Evropě a Asii. Global Payments nabízí kompletní portfolio řešení bezhotovostních operací pro platební karty včetně kreditních a debetních karet, korporátních nákupních karet, dárkových karet, garantovaných šeků, ověřování a proplácení šeků, správy terminálů. Společnost též poskytuje služby peněžních převodů z USA a Evropy do zemí Latinské Ameriky, Maroka a na Filipíny. Další informace o společnosti a jejích službách naleznete na adrese http://www.globalpaymentsinc.com.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy