Stavební spořitelny opět nadělují dárky

12.11.2007 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Vánoce jsou ve znamení rozdávání dárků. Také finanční instituce využívají období konce roku a přicházejí s různými dárky, aby nalákaly nové klienty. Podívejte se s jakou nabídkou letos přišlo šest stavebních spořitelen působících na našem trhu.

Téma týdne: Vánoční dárky od finančních institucí

Konec roku již je tradičně spojen s větším přílivem nových klientů do stavebních spořitelen. Lidé, kteří ještě stavební spoření nemají uzavřeno a chtějí získat státní podporu za letošní rok, mají poslední příležitost si stavební spoření uzavřít a využít tak všechny výhody stavebního spoření, které nabízí.

Stejně jako v minulých letech tak i letos stavební spořitelny přicházejí ke konci roku s řadou dárečků pro nové i stávající klienty. I když asi dárek by neměl být tím hlavním kriteriem při výběru nejen stavebního spoření, ale také jakéhokoli jiného produktu, může především těm, kteří ještě nejsou rozhodnuti pro tu či onu stavební spořitelnu. Právě tato malá drobnost - dárek může při rozhodování pomoci.

Každá ze šesti stavebních spořitelen na našem trhu nějaký ten dárek pro letošní konec roku pro své klienty našla. Podívejte se s námi z čeho můžete vybírat.


Hrací karty od Lišky


Českomoravská stavební spořitelna v závěru roku nabízí v období od 1.11. do 31.12.2007 pro klienty, kteří splní k uzavřené smlouvě dané podmínky, připravena souprava žolíkových karet Liška plus. Pro informaci uvádíme pouze některé z podmínek, za které klient tento dárek může získat:

  • uzavření smlouvy o stavebním s cílovou částkou min. 250 000 Kč nebo zvýšení cílové částky u stávající smlouvy o stavebním spoření min. o 250 000 Kč,
  • pokud klient podepíše žádost o překlenovací úvěr či úvěr bez ohledu na výši cílové částky.

Více informací naleznete internetových stránkách ČMSS.


Čajový servis od  Modré pyramidy


Také Modrá pyramida nabízí klientům za uzavření smlouvy o stavebním spoření v období od 1.11.2007 do 31.12.2007 s minimální cílovou částkou 200 000 Kč zajímavý dárek, v podobě moderního čajového servisu.


Sportovní taška od Buřinky


Každý, kdo si v období od 15. 10. do 21. 12. 2007 uzavře vkladovou nebo úvěrovou smlouvu od Stavební spořitelny České spořitelny, obdrží ke smlouvě jako dárek sportovní tašku Elán.


Oranžová soutěž od Wüstenrotu


S jinou strategií pro své klienty  přišla v letošním roce Wüstenrot stavební spořitelna.  Ta nabízí klientům, kteří v období od 1. listopadu do 31. prosince uzavřou úvěr ze stavebního spoření, získat soutěžní kupon s tipovací otázkou. Čí odpověď bude nejpřesnější získá výhru  100.000 Kč a dalších sto nejbližších tipů vyhrává poukázky na nákup zboží v OBI v hodnotě 2 000 Kč. Více informací naleznete na internetových stránkách stavební spořitelny.


HYPO nabízí MP3 přehrávač


Také pro zájemce o stavební spoření od HYPO stavební spořitelny je připravena zajímavá akce. Prvních 4000 klientů, kteří uzavřou v období od 1.11. do 31.12.2007 stavební spoření v tarifu NADSTANDARD, mohou získat atraktivní dárek v podobě  MP3 přehrávače.


Raiffeisen trochu jinak


Raiffeisen stavební spořitelna přichází, také s dárkem, ale v jiné podobě než je obvyklé. Stavební spořitelna za každou novou smlouvu, včetně smluv o navýšení cílové částky či smluv o překlenovacím i stavebním úvěru, uzavřenou v období 1. 11. – 31. 12. 2007, přispěje Nadačnímu fondu Kolečko 50 Kč. Pokud tedy chcete pomoci i jiným, máte příležitost.


3294.jpg

    Vánoce se nezadržitelně blíží a tak přichází ten správný čas pro každoroční bonusy, slevy a dárky. Nejinak je tomu u finančních institucí. Přečtěte si v naší pravidelné rubrice finančních tipů a triků, co nabízí stavební spořitelny, pojišťovny, banky nebo splátkové společnosti.


Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ