Pojištění Profi Merlin slaví třetí narozeniny s 80.000 spokojenými klienty

03.07.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Během tří let od uvedení pojištění Profi Merlin na trh si sjednalo tento produkt 80 tisíc klientů Komerční banky.

Profi Merlin je unikátním pojištěním svého druhu. Je určeno pro podnikatele a jako jediné pojištění na trhu  kryje riziko krádeže tržby.

Díky pojištění Profi Merlin mohou klienti Komerční banky získat finanční náhradu v případě krádeže nebo ztráty platební karty a jejího následného zneužití třetí osobou. Klienty vítaná je také úhrada poplatků za stoplistaci odcizené či ztracené karty a za vydání karty nové. Finanční náhradu získá klient také v případě krádeže hotovosti vybrané v bankomatu či na pobočce kterékoliv z bank. Jako jediný produkt na trhu kryje Profi Merlin také riziko krádeže hotovosti nesené na pobočku KB.

„V minulém roce řešila Komerční banka měsíčně zhruba sto pojistných událostí hlášených podnikateli, které souvisely se ztrátou či odcizením jejich platební karty. Ve většině případů nárokovali náhradu finančních výdajů za stoplistaci platební karty a za neoprávněnou platbu kartou,“ uvedl Zdeněk Mojžíšek, výkonný ředitel pro marketing Komerční banky.

Pojištění Profi Merlin je možné sjednat ke všem platebním kartám vydaným na jednoho držitele k podnikatelskému účtu vedenému u Komerční banky. Lze si také zvolit ze dvou variant pojistného krytí: základní a rozšířené. Pojištění je automaticky obnovováno na roční bázi a to po dobu platnosti platební karty, ke které bylo sjednáno.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy