golfLOG 2008

03.07.2008 | , Atoz Event
Konference


3. ročník golfového turnaje pro logistické odborníky 14. června 2008, Resort Darovanský dvůr

Společnost ATOZ EVENT uspořádala třetí ročník specializovaného golfového turnaje s doprovodným programem s názvem golfLOG. Cílem této akce bylo navázat na úspěch prvních dvou ročníků vytvořením příjemné neformální atmosféry pro navazování a prohloubení obchodních kontaktů mezi významnými logistickými odborníky na českém trhu. Na akci se setkal top management firem poskytujících logistické služby s top managementem výrobních a obchodních společností.

golfLOG se uskutečnil v sobotu 14. června 2008 v Resortu Darovanský dvůr a přivítal na 170 významných logistických odborníků, kterým není cizí pohyb a aktivní odpočinek. Organizátor připravil golfový turnaj s hracím systémem stableford na vyrovnání handicapu, soutěžilo se ve třech MIX kategoriích (HCP 0 – 21; 21,1 – 36; 37 – 54) a vložených soutěžích  Longest Drive a Nearest to the pin. Hrálo se na 18-ti jamkovém hřišti Darovanského dvora v kombinaci hřišť Panorama – Jezírka.

golfLOG ovšem připravil i velmi atraktivní program pro ty, kdož se oficiálního turnaje nezúčastnili. K nejoblíbenějším doprovodným aktivitám patřila golfová akademie s miniturnajem a vyjížďky na vozících Segway.

„Jsem ráda, že se nám již potřetí vydařilo setkání GolfLog na Darovanském dvoře a věřím, že tak jako Linde Material Handling ČR zůstává věrným generálním partnerem akce, tak naši zákazníci důvěřují Linde manipulační technice a Linde službám“ řekla k projektu golfLOG Ing. Martina Talířová, vedoucí marketingového oddělení společnosti Linde Material Handling Česká republika, generálního partnera akce.

Druhý ročník golfLOGu se těšil značné podpoře sponzorů. Generálním partnerem akce byla Linde Material Handling Česká republika, partnerem Dachser E.S.T. a Goodman Czech Republic, partnerem golfové akademie Panalpina Czech, partnerem vyhlašování výsledků Pinnacle Central & Eastern Europe, speciálními partnery Cushman & Wakefield, DHL Express, FM Logistic a Hoppecke Batterien. K dalším partnerům patřili: ABA, Jan Becher – Karlovarská Becherovka, World Class a MASPEX Czech.

GOLFLOG_rgb.jpg

 Výsledky golfového turnaje golfLOG

I. kategorie HCP 0 - 21
1. místo: František Semotam, ředitel divize provozně technických služeb společnosti SMO
2. místo: Jan Ružanský, jednatel společnosti Bonduelle
3. místo: Milan Thorovský, Logistics Manager společnosti Continental Teves Czech Republic

II. kategorie HCP 21,1 - 36
1. místo: Tomáš Novotný, Project Manager společnosti Pinnacle Central & Eastern Europe
2. místo: Martin Otýpka, jednatel společnosti Schnellecke Bohemia
3. místo: Jozef Šímo, Supply Chain Manager společnosti  MAKRO Cash & Carry

III. kategorie HCP 37 - 54
1. místo: Martin Štrupl, ředitel logistiky společnosti HAMÉ
2. místo: Peter Bečár, Business Director společnosti Pinnacle Slovakia 
3. místo:  Michal Nečesánek, Junior Negotiator divize Industrial ve společnosti Cushman & Wakefield

Výsledky vložených soutěží
Longest Drive (kategorie ženy): Ivana Brabcová, International Sales Specialist společnosti BT Česká republika
Longest Drive (kategorie muži): Petr Havlíček, prokurista společnosti a Business Paper Unit Manager společnosti Papyrus Bohemia
Nearest to the pin: Karel Jedlička, General Manager společnosti Showa Aluminium

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
ATOZ EVENT, s. r. o.
Irena Seibertová, Events Manager
Mobil: +420 605 296 742
irena.seibertova@atoz.cz
www.atozevent.cz

 

O společnosti Atoz Event
ATOZ EVENT, s. r. o. patří na českém trhu k předním společnostem působícím v oblasti logistiky, retailu a obchodu. Specializuje se na organizování odborných konferencí, workshopů a společenských akcí. Mezi vlastní dlouhodobé projekty patří například fóra LOG-IN a EASTLOG, golfový turnaj pro logistické specialisty s názvem golfLOG, Retail Business Mixer (VIP společenské setkání odborníků z maloobchodu), Logistický Business Mixer (VIP společenské setkání logistických odborníků) nebo obchodní konference SALES STORM. Firma je součástí skupiny Atoz Group, do které patří také vydavatelství Atoz Publishing publikující odborné časopisy Zboží & Prodej, Horeka, RetailBiz, Spiritor, Sales Power a Systémy Logistiky. Atoz Group působí na českém trhu od roku 1993, v roce 2006 vstoupil i na slovenský trh. Více informací naleznete na www.atoz.cz.

 

DSC_4266_1.jpg

průběh turnaje golfLOG

 

DSC_4534_2.jpg
 Na snímku Tomáš Novotný, Project Manager společnosti Pinnacle Central & Eastern Europe (vítěz kategorie MIX HCP 21,1 - 36 a absolutní vítěz turnaje golfLOG 2008), Irena Seibertová Events Manager a Jeffrey Osterroth, generální ředitel  (oba ze společnosti ATOZ EVENT).

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Konference