Na hypotéce můžete ušetřit až 25 000 Kč!

14.07.2008 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Jestliže si chcete pořídit nové bydlení, v červenci nastává ten správný čas. Hypoteční banka nabízí prázdninovou hypotéku, u které nemusíte hradit poplatek.

Získáte lepší dovolenou i zmrzlinu
Protože Hypoteční banka dobře ví, že si v létě každý rád dopřeje zaslouženou dovolenou a to i v případě, že se stěhuje do nového, přišla s lákavou nabídkou: klienti mohou od 1. do 31. července zažádat o prázdninovou hypotéku bez poplatku. Banka jim v tomto případě poskytne stoprocentní slevu z poplatku za zpracování úvěru, který běžně činí 0,8 % z výše úvěru a pohybuje se od 8 000 do 25 000 Kč. „Klienti tuto sumu ušetří, díky čemuž si mohou pořídit třeba dražší zájezd k moři nebo lepší vybavení nového bytu či domu,“ doplňuje Pavla Hávová, PR manažerka Hypoteční banky. Navíc se v létě bude moci každý klient osvěžit výbornou zmrzlinou, kterou zdarma dostane na pobočce.

Pro koho je prázdninová hypotéka?
Prázdninovou hypotéku (tedy se stoprocentní slevou z poplatku) získají všichni žadatelé o úvěr, kteří si zvolí pětiletou a delší fixaci úrokové sazby. Nabídka se vztahuje na všechny produkty kromě předhypotečního úvěru a hypotéky bez doložení příjmu. Tato akce, se kterou Hypoteční banka přichází několikrát do roka, se vždy setká u klientů s velmi pozitivním ohlasem.

Co nejnižší splátky a nejjednodušší vyřízení hypotéky
V Hypoteční bance si také můžete zvolit co nejnižší měsíční splátky. Díky čtyřicetileté splatnosti úvěru si je rozložíte do delšího období, čímž se vaše měsíční výdaje citelně sníží. Rovněž vyřízení hypotéky je čím dál jednodušší a pokud kupujete byt, stačí vám přinést do banky pouze dva dokumenty: potvrzení o příjmech a nabývací titul k nemovitosti. Odhad ceny bytu provede zdarma a na počkání přímo na pobočce pracovník banky. Stačí, když mu sdělíte několik základních údajů (adresa, velikost bytu, podlaží atd.). Vy tak ušetříte přibližně 3 000 Kč, které byste jinak museli zaplatit odhadci. Za každého klienta také pracovníci banky opatří výpis z katastru nemovitostí díky dálkovému přístupu.


sleva_na_poplatku_500x500.jpg

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy