Letní výhody s Klubem AURA

14.07.2008 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost Cetelem připravila na letošní léto pro své klienty klubové výhody, které jsou spojené s užíváním kreditních karet AURA. Získat tyto benefity je velmi snadné. Stačí svojí kartou AURA u obchodníka zaplatit nebo v některých případech pouze předložit a okamžitě využít slevy nebo jiné výhody.

Léto je v plném proudu a společnost Cetelem rozšířila pro klienty Klubu AURA nabídku svých benefitů. Většinou se jedná o slevy nebo výhody u některého z obchodních partnerů, se kterým společnost Cetelem spolupracuje. A nabídka je to skutečně zajímavá. Na klienty Klubu AURA čeká exkluzivní letní akce v prodejnách společnosti Focus Optik. Jedná se až o 50procentní slevu na nákup slunečních či dioptrických brýlí. Ušetřit mohou členové klubu AURA i při nákupu horského kola (až 7% sleva) nebo získat slevu 6 % v prodejnách outdoorových a sportovních potřeb HUDYsport. Dokonce 12 % sleva je pak připravena na dovolenou s cestovní kanceláři Blue Style. S Klubem AURA tak můžete na kole procestovat zemi Českou nebo si zaletět do obdivovaného Tuniska, Bulharska či na Krétu.

Ti, kteří letos mají dovolenou již za sebou, jistě potěší i pro ně připravená nabídka různých výhod. Zvýhodněné objednávky předplatného mnoha magazínů umožní  procestovat svět pohodlně ze svého křesla nebo vstoupit do světa vůní a kosmetiky díky spolupráci s firmou Yves Rocher , kde lze získat až 30procentní slevu.

„Mimo sezónních výhod mohou naši klienti také získat po celý rok 2008 finanční odměny na účet své kreditní karty“, doplnila seznam výhod Ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace. Stačí své nákupy platit jakoukoliv kreditní kartou vydanou společností Cetelem. Odměna až ve výši 1,5 % měsíčně, kterou klientovi Cetelem připíše zpět na úvěrový účet, závisí na celkové měsíční částce uhrazené kartou tzn. čím více kartu AURA využíváte, tím více získáte. Seznam všech nabízených jak letních, tak celoročních výhod objevíte na internetových stránkách Klubu AURA www.aurakarta.cz.

Cetelem je podle mezinárodní studie World Card Intelligence společnosti Lafferty největším vydavatelem kreditních karet v České republice. Vlajkovou lodí jsou kreditní karty AURA, kdy letos v únoru vyšla do světa miliontá karta. Společnost Cetelem rovněž spolupracuje se svými obchodními partnery a vydává tzv. kobrandované (např. Datart) nebo privativní kreditní karty (např. Globus). V minulém roce započala spolupráce s Českou podnikatelskou pojišťovnou a vydávání kobrandovaných karet ČPP se slevou na nákup pohonných hmot a náhradních dílů.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy