Komerční banka rozšiřuje nabídku spořících produktů a zvyšuje úrokové sazby depozit

16.07.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka reaguje na poptávku trhu a rozšiřuje svoji nabídku o spořící produkty nabízející zhodnocení více než 3 %.

Vedle toho významně zvýšila úrokové sazby termínovaných účtů a dalších depozitních produktů. Sazby termínovaných účtů tak v nejvyšších pásmech dosahují až 3,58 %.

První novinkou je KB garantovaný vklad. Jedná se o zcela nový produkt na českém trhu nabízející úročení od 3 % do 3,5 % s roční lhůtou trvání a garancí úrokové sazby.  Garantovaný vklad nabízí vysoké úročení pro všechny výše vkladů a díky garanci úrokové sazby je určen všem, kteří chtějí mít jistotu vysokého zhodnocení.

Další novinkou v oblasti spoření je KB spořící konto. KB spořící konto nabízí úrokové zhodnocení 3 % a je určeno klientům s jakýmkoliv balíčkem, kteří chtějí zhodnocovat své finanční prostředky a zároveň mít peníze kdykoliv k dispozici.

Nejvyšší míru zhodnocení ve výši až 3,58 % mohou již tradičně získat klienti na termínovaných vkladech.

„Výrazným zatraktivněním naší nabídky reagujeme na zvýšenou poptávku ze strany klientů, kteří se především díky rostoucím sazbám a krizi na finančních trzích opět více zajímají o „klasické“ bankovní produkty pro zhodnocení peněz jako jsou spořící, vkladové či termínované účty,“ uvedl Zdeněk Mojžíšek, výkonný ředitel pro marketing Komerční banky. „Komerční banka je již tradičně bankou vyhledávanou klienty pro zhodnocení volných finančních prostředků a pevně věřím, že díky naší nové nabídce naši pozici ještě upevníme“, dodal.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy