S Kreditní kartou ČSOB tři měsíce neplatíte žádné úroky

17.07.2008 | , ČSOB
Tiskové zprávy


ČSOB nyní nabízí Kreditní karty s dvojnásobným bezúročným obdobím. Všechny klienty, kteří si během léta založí ČSOB Kreditní kartu, čekají následující tři měsíce prázdnin navíc, a to v podobě nulového úroku. Speciální akce ČSOB platí až do konce srpna.

Při zřizování Kreditní karty je pro klienty zásadní výše úrokové sazby. Druhým nejdůležitějším kritériem je pak právě délka bezúročného období. Tyto výsledky vyplývají z posledního průzkum NMS (Network Media Service) realizovaného pro ČSOB. Banka se proto zaměřila na možnost používání ČSOB Kreditní karty po dobu 90 dní bez úroků. Běžná bezúročná doba na trhu je přitom poloviční, tedy 45 dní.

„Léto pro naprostou většinu lidí znamená čas dovolených a nákupů. Chceme proto všem zpříjemnit prázdninové pobyty a usnadnit nakupování. Každému, kdo si u nás od června až do konce srpna zřídí kreditní kartu, nastavíme automaticky 0 % úrokovou sazbu na tři následující měsíce,“ popsal nabídku Jan Klouček, manažer útvaru Úvěry a bydlení ČSOB. „Na rozdíl od většiny bank v ČR navíc umožňujeme bezúročně čerpat i při výběru z bankomatu,“ dodává Klouček.

Kreditní karty představují nejen klasický platební nástroj, ale současně kdykoliv dostupnou půjčku. Při nedostatku hotovosti lze nakupovat ihned a splácet až příští měsíc. Mezi hlavní výhody používání ČSOB Kreditní karty patří kromě převodu peněz na běžný účet i volitelné datum splatnosti či možnost nastavení automatického splácení celé čerpané částky. Pravidelně každý měsíc si mohou klienti kontrolovat platby prostřednictvím elektronického bankovnictví.

Nabídka zřízení ČSOB Kreditní karty platí pro každého, není nutné mít otevřený běžný účet přímo v ČSOB. Kreditní karty ČSOB slouží k platbám za zboží a služby v obchodech či na internetu, k převodům na běžný účet klienta, i k výběru hotovosti z bankomatu či u pokladen prodejen Albert a Hypernova. ČSOB Kreditní kartu lze také pojistit pro případ ztráty a krádeže nebo si jejím prostřednictvím sjednat výhodné cestovní pojištění pro sebe či rodinné příslušníky.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy