Bureau Veritas Certification má vlastního auditora pro IRIS

22.07.2008 | , Bureau Veritas Certification
Tiskové zprávy


výbor asociace železničního průmyslu UNIFE potvrdil platnost výsledku předepsané kvalifikační zkoušky a zároveň i kvalifikaci vedoucího auditora QMS společnosti Bureau Veritas Certification Czech Republic, s.r.o. pro výkon funkce vedoucího auditora pro audity podle standardu IRIS.

Schvalovací výbor asociace železničního průmyslu UNIFE potvrdil platnost výsledku předepsané kvalifikační zkoušky a zároveň i kvalifikaci vedoucího auditora QMS společnosti Bureau Veritas Certification Czech Republic, s.r.o. pro výkon funkce vedoucího auditora pro audity podle standardu IRIS. Certifikační společnost Bureau Veritas tak může svým klientům nabídnout audity IRIS také pod vedením českého auditora.

Certifikace IRIS je určena pro dodavatele v sektoru mezinárodní železniční dopravy. Standard IRIS představuje aplikaci požadavků mezinárodní normy ISO 9001 pro železniční průmysl a je určen k vyhodnocování manažerských systémů v této oblasti podnikání. Cílem IRISu je zvýšit kvalitu a spolehlivost dopravních prostředků zdokonalením celé dodavatelské sítě.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy