Srovnejte si školy na Dni otevřených dveří – NEWTON College vs. Fakulta podnikatelská VUT v Brně

11.01.2011 | , ChrisFromParis
Studentské centrum


Uvažujete-li o studiu manažerského či a ekonomického oboru, využijte zajímavé možnosti navštívit zároveň Den otevřených dveří na veřejné a soukromé škole a porovnat, jaký je mezi nimi rozdíl.  


Uvažujete-li o studiu manažerského či a ekonomického oboru, využijte zajímavé možnosti navštívit zároveň Den otevřených dveří na veřejné a soukromé škole a porovnat, jaký je mezi nimi rozdíl.
Vysoká škola managementu a podnikání NEWTON College vás zve na Den otevřených dveří konaný ve čtvrtek 20. ledna 2011od 16.30 do 19.30 hodin v nových prostorách na Rašínově ulici č. 2 v centru Brna.
V tento den se můžete od 13:00 také seznámit s Fakultou podnikatelskou Vysokého učení technického v Brně, která nabízí ekonomicko-manažerské obory, a poté zavítat od 16:30 na NEWTON College a podívat se, co nabízí jedna z nejlepších soukromých VŠ a jak se na ní vyučuje. Můžete tak v jeden den osobně poznat dvě různé školy nabízející podobně zaměřené obory a lépe si vyhodnotit, který typ školy a styl výuky je vám bližší.
Na začátek Dne otevřených dveří na NEWTON College pro vás bude připravena prezentace, která vám představí školu a obory, které se zde vyučují. Jedná se o tříleté bakalářské obory Management se zaměřením na psychologii, Globální podnikání a management a Management mezinárodních institucí a veřejné správy. V programu Dne otevřených dveří budou následovat ukázky výuky předmětů Psychologie pro manažery a Krizový management. Dále si v doprovodu studentů budete moci projít nové prostory školy a také si s nimi popovídat o všem, co vás v souvislosti se studiem na NEWTON College zajímá.
Kompletní program Dne otevřených dveří 20. ledna
Na  Dni otevřených dveří na NEWTON College můžete podat přihlášku ke studiu a absolvovat přijímací rozhovor, jehož cílem není testovat vaše znalosti, ale zjistit motivaci ke studiu a zájem o zvolený studijní obor. Přijímací řízení je bezplatné. Se zástupci školy také můžete konzultovat možnosti financování školného.
Pokud Vám nebude vyhovovat tento termín, další možnost navštívit NEWTON College budete mít dne 22. ledna od 10:00 či 19. února taktéž od 10:00.
Kompletní program Dne otevřených dveří 22. ledna

Autor článku