Služba INVEST Premium společnosti Colosseum, a.s. dosáhla ve druhé polovině roku 2010 zhodnocení o 11,7 %

25.01.2011 | , Colosseum, a.s.
Tiskové zprávy


Unikátní správa finančních prostředků s motivovaným správcem a nejlepšími příležitostmi z celého světa. Výkonnost je v korunách a po odečtení všech poplatků!

Jde o skutečnou výkonnost vypočítanou jako průměrné zhodnocení všech klientských účtů. Hodnoty jsou v českých korunách a jsou očištěny od všech poplatků a odměn.

Služba INVEST Premium je správa finančních prostředků klientů na kapitálových trzích. Podobně jako v podílových fondech jsou prostředky klientů spravovány profesionálními portfolio manažery. Hlavní výhodou služby INVEST Premium oproti fondům je správce, který je, díky odměně z nově dosaženého zisku, skutečně motivován dosahovat pozitivních výsledků.

Mezi další klíčové charakteristiky služby INVEST patří vysoká různorodost jednotlivých investic, kdy všichni klienti dosáhnou na nejlepší investiční příležitosti z celého světa. Tato různorodost pak znamená bezkonkurenční rozložení portfolia (tzv. diverzifikace) a žádoucí snížení rizika. Na investici do akcií, komodit, dluhopisů nebo měn nyní stačí jediný produkt. Hlavním cílem portfolio manažerů je přitom pozitivní výnos, a to bez ohledu na hospodářské klima. To je možné díky využívání investičních nástrojů na vzestup i na pokles kurzu.

Podobně jako v podílových fondech jsou u INVEST Premium prostředky okamžitě k dispozici. Investor ale neplatí vstupní poplatek a investice je plně transparentní. V detailních výpisech totiž přesně vidí, do čeho portfolio manažer investuje.

Společnost Colosseum, a.s. patří mezi nejvýznamnější české nebankovní obchodníky s cennými papíry se specializací na burzovní a OTC deriváty (komodity, Forex a CFDs). Na českém trhu působí společnost Colosseum, a.s. již od roku 1997 a je jedním z prvních obchodníků s cennými papíry s licencí na deriváty. Díky dlouholetým zkušenostem nabízí společnost Colosseum, a.s. individuální i korporátní klientele široké portfolio služeb od zprostředkování burzovních obchodů až po správu aktiv.


 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy