Zákazník SOS? Zákazník SAS!

26.01.2011 | , SAS Česká republika
Konference


Odpolední program konference SAS FORUM Praha 2011, která se koná ve středu 16. února 2011 v hotelu Carlo Boscolo na Praze 1, nabídne čtyři paralelní odborné sekce.

SAS Forum Praha 2011 nabídne bohatý odpolední odborný program. Každá z nich se úzce zaměřuje na určitou problematiku a přináší odpovědi na klíčové otázky daného segmentu. V každé sekci pak účastníci naleznou nejen zajímavé osobnosti, aktuální témata, důležité poznatky a inspiraci, ale také odpovědi a návody na otázky, které je v každodenním byznysu pálí.

První z odborných sekcí se zaměří na zákazníka a její více než příznačný název zní: „Zákazník SOS! SAS!“.  Sekci řídí a moderuje David Seibert,  známá osobnost českého marketingu. O čem bude řeč? „Hovoří se o tom stále, že zákazník je ten nejdůležitější bod v životě firmy. Často se pod tímto vzletným vyjádřením skrývá pouze proklamace, za kterou není vidět žádná konkrétní činnost kromě pár televizních spotů a direct mailů. Konkurenční boj se však vyostřuje a proto nasazují úspěšné firmy efektivnější nástroje pro akvizici nových zákazníků i obsluhu těch stávajících,“ říká David Seibert a dodává: „Systematická práce s vytipovanými zákazníky, prediktivní modely nebo automatizované kampaně  jsou dnes realitou už i v České republice. V posledním roce se možnosti rozšířili i o lepší sledování chování zákazníků na webu a na sociálních sítích. Nasazení moderních marketingových metod však nepřináší výsledky samo o sobě, pro úspěch jsou důležité schopnosti firem aplikovat je na konkrétní situaci. A o tom budeme na konferenci hovořit.“

Jiri_Mohout11.jpgDruhá sekce se zaměří na trendy a novinky v řešení společnosti SAS. Moderovat ji bude konzultant společnosti SAS Jiří Mohout a účastníci se seznámí se stále diskutovanějšími tématy, kterými jsou FRAUD neboli detekce podvodů (a to nejen v pojišťovnictví), FORECASTING neboli efektivní plánování budoucnosti, optimalizace nákladů a collections, tedy vymáhání pohledávek. „V zahraničí jsou tato řešení s úspěchem hojně využívána a společnost SAS má v této oblasti bohaté zkušenosti. Tuto sekci jsme tedy připravili pro ty, kteří by podobná řešení a výhody, které z nich vyplývají, uvítali i v prostředí České republiky,“ říká Petra Lávičková, marketingová a PR manažerka společnosti SAS.

 


Vladimir_Kyjonka11.jpgSekce IT – Počítejte s námi se zaměří na to, jak může IT oddělení lépe podporovat byznys společnosti díky novým možnostem a zkušenostem. Sekci řídí Vladimír Kyjonka, Business Intelligence Advisor společnosti SAS společně s Petrem Brabcem, Managing Directorem společnosti Unicorn Systems. O čem bude řeč? „Podíváme se na datovou kvalitu a téma řízení dat. Připraveny jsou dvě zajímavé case study a uděláme si „výlet“ do historie dat od 14. století po současnost,“ přibližuje témata sekce Vladimír Kyjonka.

 

 

Právě pro tuto sekci spojila společnost SAS své síly se společností Unicorn, která má dlouholetou praxi právě ve spolupráci s IT odděleními.

Čtyřlístek odpoledních sekcí uzavírá akademická sekce pro vysoké školy. „Společnost SAS již více než tři dekády spolupracuje se vzdělávacími institucemi po celém světě. Pomáhá studentům získat praktické znalosti a dovednosti a prosadit se tak lépe na trhu práce,“ říká Lenka Herrmanová, Academy Manager společnosti SAS, která sekci řídí a moderuje. I letos je pro akademický sektor připravena tato speciální sekce s množstvím informací, nových poznatků a praktických zkušeností.

Hlavním partnerem konference SAS FORUM Praha 2011 je společnost UNICORN Systems. Partneři konference jsou dále společnost GfK Czech, CFO klub a Marketingový institut. Hlavním mediálním partnerem je ekonomický týdeník EURO.


SAS Forum 2011 na facebooku:
http://www.facebook.com/pages/SAS-Ceska republika/165016530200354?v=wall
Videopozvánky na SAS Forum Praha 2011 naleznete zde.

Pro více informací, prosím, kontaktujte:
marketing@cze.sas.com
www.sas.com/cz/sasforum


O společnosti SAS
SAS Institute je předním světovým dodavatelem řešení a služeb Business Analytics, poskytující komplexní pohled na strategické činnosti organizace. SAS je největší soukromě vlastněná IT společnost na světě a je jediným dodavatelem v této oblasti, který kompletně a úspěšně integruje technologie pro vytváření datových skladů, analytické nástroje a aplikace Business Intelligence. Díky inovativnímu řešení SAS pomáhá více než 45 000 organizací zlepšovat výkonnost a dává možnost rozhodnout se nejen lépe, ale i rychleji, pro naplnění hodnot. SAS Institute má přes 11 000 zaměstnanců ve více než 400 pobočkách ve 113 zemích světa. Od roku 1976 dává SAS svým zákazníkům na celém světě The Power to Know® .
Více informací naleznete na
http://www.sas.com/cz.
SAS a všechny další názvy produktů a služeb  SAS Institute Inc. jsou registrovanými ochrannými známkami SAS Institute Inc. v USA a dalších zemích. ® označuje registraci v  USA. Další značky a názvy produktů jsou ochrannými známkami konkrétních společností. © 2010

SAS_FORUM_Praha_2011.jpg


 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Konference