Extra rychlé podnikání

18.01.2011 | , PR text
Tiskové zprávy


Jak postupovat při zakládání společnosti, na koho se obrátit, pokud si chcete zakoupit již existující firmu. Čtěte tyto řádky a dozvíte se víc.

Pokud nechcete ztrácet čas a prodírat se všemi úkony souvisejícími se založením sro,obraťte se na specialisty, kteří vyřídí všechny potřebné záležitosti za Vás, případně si zvolte nejjednodušší možnost, kterou je koupě již existující společnosti, jejímž jménem dosud ještě nikdo nejednal. Takovým společnostem se říká ready made spoločnosti. Jsou to společnosti s ručením omezeným, kterou jsou zájemcům k dispozici ihned po podpisu smlouvy o převodu obchodního podílu a zaplacení určitého poplatku, resp. cenyza založenou společnost, která se pohybuje od 619 €. Vy jako osoba se stáváte novým jednatelem dané společnosti, a přitom nemusíte čekat na zápis do Obchodního rejstříku, tedy můžete ihned jednat jejím jménem.

Pokud nemáte dostatek finančních prostředků, můžete požádat o poskytnutí bankovního úvěru, ale pokud peníze potřebujete mít k dispozici ihned, požádejte o poskytnutí rýchlej pôžičky.

A kde bude Vaše nová společnost sídlit? Dnes díky specialistou může mít Vaše sro sídlo na dobré adrese. Virtuální kancelář znamená, že budete mít oficiální sídlo na dobré adrese na lukrativním místě, a vy přitom můžete své podnikání uskutečňovat z kteréhokoliv jiného místa a města. Vaši klienti ale budou mít pocit, že spolupracují s úspěšnou společností z velkého města, a skutečnost přitom může být docela jiná. Ve Vaší virtuálnej kancelárii budou přijímat Vaši poštu, kterou Vám budou ve stanovených intervalech pravidelně doručovat. Dokonce v případě potřeby můžete na tomto místě provádět i setkání s obchodními partnery ve vybraných prostorách k vyjednávání (samozřejmě za stanovený poplatek).

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy