Colosseum, a.s. pobočka Slovenská republika se stala členem Asociace obchodníků s cennými papíry

08.03.2011 | , Colosseum, a.s.
Tiskové zprávy


Společnost Colosseum, a.s. pobočka Slovenská republika se stala ke dni 3. března 2011 řádným členem slovenské Asociace obchodníků s cennými papíry (AOCP).

Asociace obchodníků s cennými papíry je samoregulační sdružení slovenských obchodníků s cennými papíry, které má za cíl prosazovat vhodný zákonný rámec fungování kapitálového trhu a dále vykonávat aktivity, jež budou udržovat vysoký standard služeb poskytovaných jejími členy. Mezi další úkoly pak patří organizace propagačních a vzdělávacích činností a realizace osvětových aktivit.

„Jsme rádi, že nám bylo umožněno stát se členem slovenské asociace. Věříme, že nám tento krok umožní přispívat k rozvoji kapitálového trhu na Slovensku a současně dále rozvíjet a zdokonalovat naše služby nabízené na tomto dynamicky rostoucím trhu,“ komentuje Jiří Šťastný, ředitel a předseda představenstva společnosti Colosseum, a.s.

Společnost Colosseum, a.s. patří mezi nejvýznamnější české nebankovní obchodníky s cennými papíry se specializací na burzovní a OTC deriváty (komodity, Forex a CFDs). Na českém trhu působí společnost Colosseum, a.s. již od roku 1997 a je jedním z prvních obchodníků s cennými papíry s licencí na deriváty. Díky dlouholetým zkušenostem nabízí společnost Colosseum, a.s. individuální i korporátní klientele široké portfolio služeb od zprostředkování burzovních obchodů až po správu aktiv.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy