Za málo peněz hodně muziky! To je Rodina MAX

14.05.2003 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Někdy není tou nejlepší cestou uzavírat  jednotlivá pojištění samostatně. Naopak výhodou může být kombinace více pojištění v jednom, což se projeví především v nižším pojistném…

V předchozích dílech našeho seriálu jsme se věnovali  jednotlivým produktům pojištění právní ochrany, které svým klientům nabízí D.A.S. pojišťovna právní ochrany, se kterou tento seriál pro vás připravujeme. Pokud jste zjistili, po přečtení předešlých dílů, že některá pojištění by se vám mohla hodit (s jedním druhem pojištění nevystačíte!), a součet pojistného za vybrané produkty překračuje částku 4000 Kč,  máme pro Vás řešení, a tím je:

Kombinované pojištění právní ochrany Rodina MAX, které je určeno pro osoby, které si přejí mít zajištěnou co nejkomplexnější právní ochranu pro svoji rodinu.

Kombinované pojištění právní ochrany D.A.S. Rodina MAX slučuje vlastnosti a výhody všech produktů právní ochrany, a to jak produktů základních, tak produktů kombinovaných, které byly v tomto seriálu představeny:

  • Pojištění právní ochrany rodiny  má zcela shodný rozsah jako základní produkt (pojištěnými osobami jsou pojistník a jeho partner, za stanovených podmínek také jejich děti; právní ochrana je určena pro nevýdělečnou činnost atd.).
  • Pojištění právní ochrany v pracovněprávních sporech  má zcela shodný rozsah jako základní produkt (pojištěnými osobami jsou pojistník a jeho partner, za stanovených podmínek také jejich děti v případě krátkodobé studentské brigády o prázdninách atd.).
  • Pojištění právní ochrany v případě úrazu  má zcela shodný rozsah jako základní produkt (pojištěnými osobami jsou pojistník a jeho partner, za stanovených podmínek také jejich děti; právní ochrana se vztahuje i na úraz vzniklý při podnikání atd.).
  • Pojištění právní ochrany pro řidiče motorových vozidel se vztahuje na pojistníka a jeho partnera a za stanovených podmínek také na jejich děti, avšak oproti tomuto základnímu produktu má širší rozsah: vztahuje na řízení všech motorových vozidel bez ohledu na to, kdo tato vozidla vlastní.
  • Pojištění právní ochrany pro vlastníky motorových vozidel se vztahuje na všechna osobní vozidla, motocykly a mopedy, jejichž vlastníkem/provozovatelem dle technického průkazu jsou pojistník nebo jeho partner nebo za stanovených podmínek také jejich děti a pojištěnými osobami jsou jak vlastník vozidla, tak celá posádka těchto vozidel. Vzhledem k "rodinnému" charakteru tohoto kombinovaného pojištění je rozsah právní ochrany omezen v situacích, kdy tato vozidla jsou používána podnikateli, dlouhodobě užívána jinými osobami apod.
  • Pojištění právní ochrany nemovitosti má zcela shodný rozsah jako základní produkt (pojištěnými osobami jsou pojistník a jeho partner, za stanovených podmínek také jejich děti; právní ochrana je určena pro nevýdělečnou činnost atd.) a vztahuje se na nemovitost uvedenou v záhlaví pojistné smlouvy.

Rovněž všechny příklady a popis uvedený u kombinovaných pojištění právní ochrany Rodina STANDARD, Rodina MOTO a Řidič PROFI  se v plném rozsahu vztahují i na kombinované pojištění právní ochrany Rodina MAX.

Pojistné za kombinované pojištění právní ochrany Rodina MAX činí 4000 Kč ročně pro celou rodinu (právě o tuto právní ochranu mám pro budoucnost zájem).

 Za toto pojistné (které je podstatně nižší, než součet pojistného pro jednotlivé produkty) rodina získá nejširší rozsah právní ochrany:

  •  pro pojistníka, jeho partnera a za stanovených podmínek také pro jejich děti,
    • při nevýdělečných činnostech těchto osob,
    • při činnostech vykonávaných v rámci pracovněprávních vztahů,
    • v případě úrazu a událostí souvisejících s řízením motorových vozidel také při podnikatelské činnosti pojistníka nebo jeho partnera,
  • pro nemovitost, ve které rodina bydlí,
  • pro movitý majetek těchto osob neurčený k podnikání.

Kombinované pojištění právní ochrany Rodina MAX je možné za zvýhodněných tarifních podmínek rozšířit o právní ochranu k dalšímu majetku členů rodiny: chata, chalupa, nákladní automobil atd.

Informace o Kombinovaném pojištění právní ochrany Rodina MAX poskytl František Kluiber, D.A.S. pojišťovna právní ochrany.

Mám zájem o bližší informace o pojištění právní ochrany.

Další díly seriálu naleznete zde.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ