Logistický podzim vyvrcholil fórem LOG-IN

13.12.2011 | , Atoz Event
Konference


Osmý ročník logistického fóra LOG-IN přivítal celkem 300 logistiků. V sálu pražského hotelu Ambassador zaznělo osm prezentací exkluzivních případových studií a inovací.

Mezi highlights akce organizované skupinou ATOZ Logistics se zařadila panelová diskuze o datové synchronizaci a především novinka programu, Ocenění pro nejlepší případovou studii, inovaci a logistickou osobnost roku. V kategorii Ocenění pro logistického inovátora roku nejvíce hlasů delegátů fóra vybojoval Miloš Hammer ze společnosti Makro.

Vynikající renomé logistického fóra LOG-IN jako akce, na kterou logistici skutečně chodí, letošní ročník bezpečně potvrdil. Celkem 220 účastníků workshopu s vysokým zastoupením představitelů výrobních a obchodních společností vyslechlo prezentace čtyř případových studií a stejného počtu inovací. Konferenční program vyvrcholil panelovou diskuzí, kterou si nenechali ujít především zástupci obchodních společností a jejich dodavatelé: vůbec poprvé na nezávislém fóru zazněly praktické zkušenosti s přicházející revolucí ve výměně dat v dodavatelském řetězci – datové synchronizaci. „Oproti loňsku jsme zaznamenali další nárůst zájmu o konferenční část fóra. Odborný program díky svému praktickému zaměření na aktuální témata, která logistici z praxe skutečně řeší, navíc přilákal větší zájem ze strany uživatelů logistických služeb; stejně jako loni tvořili bezmála polovinu z 220 logistiků, kteří na akci osobně přijeli,“ dokládá Jaroslav Smíšek, manažer skupiny ATOZ Logistics, pořadatele fóra LOG-IN.

Příležitost k neformálnímu setkání po odborné konferenci pak dostalo na 320 logistiků – hostí VIP večera Logistics Business Mixer. Kromě bohatého zábavního programu LBM přineslo vyhlášení s napětím očekávaných výsledků hlasování o nejlepší logistické počiny roku.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Konference