Allianz vytvořila nové značkové pojištění pro vozidla značky Škoda

09.01.2014 | , Ručení.cz
POJIŠTĚNÍ


Allianz pojišťovna připravila další speciální pojištění pro renomovanou automobilku. Do této oblasti pronikla už před šesti lety s Toyotou, po které následovalo Volvo. Zkušenosti ze značkového pojištění teď využila ve spolupráci se ŠKODA AUTO a společností ŠkoFIN. Jejich novinka se jmenuje ŠKODA Pojištění a nabízí ji dealerská síť mladoboleslavské automobilky. Zahrnuje povinné ručení i havarijní pojištění a na rozdíl od standardní nabídky navíc majitelům vozidel Škoda poskytuje i řadu výhod a bonusů.

Součástí ŠKODA Pojištění je například koncept Domovského servisu, který spočívá v tom, že si zákazník při uzavření smlouvy určí konkrétní servis značky ŠKODA, který mu pak v případě pojistné události automobil opraví. Úhrada v takovém případě probíhá v cenách nových originálních dílů a motoristé se tedy nemusejí obávat tzv. amortizace.

„Další výhodou je bezplatné zapůjčení náhradního vozidla po dobu opravy až na 20 dnů, v případě odcizení vozidla až na 60 dnů,“ vysvětluje ředitel pojištění vozidel a flotil Allianz pojišťovny Pavel Prokš. Nové ŠKODA Pojištění obsahuje i nejrychlejší bonusový systém na českém trhu. „Zatímco běžná lhůta pro získání 50% slevy je 10 let, zde ji motorista získá už za 5 let,“ dodává Prokš.

ŠKODA Pojištění vychází z dílny Allianz pojišťovny, která také zajišťuje likvidaci všech pojistných událostí. Majitelé nových nebo maximálně 18 měsíců starých škodovek jej mají k dispozici ve dvou variantách: „Standard“ a „Plus“, přičemž v obou je obsaženo jak povinné ručení, tak i havarijní pojištění. Balíček „Plus“ navíc zahrnuje např. pojištění GAP, které zajišťuje pojistné krytí, chránící majitele auta před finanční ztrátou způsobenou poklesem hodnoty vozidla v čase. Zákazníkovi je tedy v případě odcizení vozidla či jeho totální škody vyplacen rozdíl mezi pořizovací a obvyklou cenou automobilu. Při zvolení varianty „Plus“ také nemá první pojistná událost vliv na bonus. V závislosti na zvoleném balíčku může dosáhnout celková úspora až 72 procent.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ