UNYP obhájil titul Superbrands

13.02.2017 | , UNYP
Komerční sdělení


University of New York in Prague získala již podruhé v řadě prestižní marketingové ocenění, Superbrands 2017. Každý rok ocení mezinárodní experti ze světa byznysu, komunikace, marketing a mnoha dalších oborů hodnotí značky na základě několika kritérií jako je pověst a povědomí o značce. Pokud se jednotlivé značky po sečtení bodů dostanou na požadovanou hranici, experti je ocení titulem Superbrands.

University of New York in Prague se podle profesionální poroty stala oficiálním lídrem mezi soukromými univerzitami a obchodními školami v České republice. Této popularity a prestiže si University of New York in Prague užívá především díky svému dlouhodobému úsilí v oblasti marketingu, kvalitě vzdělávání, profesorů a aktivit studentů.

"Již 5 let je tato cena udělována těm nejlepším značkám na trhu. Kvalita a síla naší značky fungující téměř 20 let se nyní odráží na úspěších našich studentů a absolventů. Po absolvování studií zamíří do prestižních společností a organizací, které korespondují s obory, které vystudovali a stávají se úspěšnými podnikateli a později i vedoucími osobami nejen v České republice ale i globálně. Jsme hrdi, že naše značka už druhý rok obdržela ocenění Superbrands. Je to skvělá motivace pro naše studenty a zaměstnance, když skrze ocenění Superbrands vidí, že jejich úsilí má smysl.“, komentuje událost Sotiris Foutsis, generální manažer University of New York in Prague. „Je to čest reprezentovat značku, která je mezi lidmi rozpoznávaná hlavně díky své kvalitě a významným osobnostem, „ říká Mark Anderson, marketingový ředitel University of New York in Prague.

unyp
Sotiris Foutsis, generální manažer UNYP, Roman Sovják, Country Brand Director CZ, Superbrands CE a Mark Anderson, marketingový ředitel UNYP

Po dobu téměř 20 let, University of New York in Prague nabízí to nejlepší z oblasti vzdělávání v anglickém jazyce v České republice. Krom toho, že poskytuje studentům možnost získat titul akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, škola nabízí také americké tituly poskytované prostřednictvím spolupráce se State University of New York and Empire State College. Na univerzitě je možné studovat obory jako je Obchodní administrativa, Komunikace & masmédia nebo Psychologie s možností získání bakalářského, magisterského, MBA a Ph.D. titulu.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení