Léto ve znamení dovolených a rekonstrukcí. Speciální letní půjčka přijde vhod

16.06.2017 | , PROFI CREDIT
Komerční sdělení


Léto je nejen obdobím dovolených, ale i podle statistik nejvhodnějším a nejvyužívanějším časem pro různé typy výletů.

Často pak lidé během letních měsíců relaxují jen tak doma, nebo na svých chatách či chalupách. Tuto dobu pak většina lidí využije pro drobné opravy a rekonstrukce svých příbytků. Tuzemské nebankovní instituce nenechávají v tomto období nic náhodě a nabízejí svým klientům možnost výhodnějších půjček. Jednou z takových akcí je Speciální letní půjčka společnosti PROFI CREDIT.

V letošním roce hlásí cestovní kanceláře vysokou poptávku po zahraničních dovolených, a to včetně Egypta a Turecka, které loni nepatřily mezi příliš vyhledávané země. Řada lidí se tak chystá na dovolenou, která je poměrně drahá a zjišťuje, že nemá našetřeno dostatek peněz a potřebuje si půjčit.

Jedním z řešení je využít akčních půjček, které nabízejí různé společnosti. Zajímavou nabídku má nyní například PROFI CREDIT, kde klient může získat 50 000 Kč za cenu 40 000 Kč. To v praxi znamená, že klient splácí 40 000 Kč a 10 000 Kč dostane jako bonus. Pokud navíc bude klient řádně splácet po celou dobu půjčky, dostane na konci ještě druhý bonus 5 998 Kč.

Tento typ úvěru je vhodný i pro ty, kteří se na dovolenou nechystají, naopak využívají volný čas k opravám a rekonstrukcím svých nemovitostí. Půjčka pro ně v tu chvíli může být jedinou možností. Nezřídka se stává, že lidé s nenadálými opravami nepočítají, a je nutné je řešit hned. Pro ně se pak jeví jako nejrozumnější tzv. online půjčky. Tuto službu dnes nabízí řada bankovních i nebankovních institucí.

Oblíbenou variantou, kterou některé instituce nabízejí, jsou i půjčky bez registru. Nebankovky nemají tak přísné posuzování klienta a půjčku tak získají i ti, kteří měli historicky drobné problémy se splácením a banky jim teď již nepůjčí.

Jak vyplývá z výše zmíněného, možností, jak si půjčit, je hned několik. Navíc řada nebankovních institucí vyřídí půjčky mnohem rychleji než banky. Faktem je, že si člověk připlatí, ale čeká ho výhoda v podobě bleskového vyřízení úvěru a bez zbytečných průtahů.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení