Úrokové prázdniny mají úspěch. Lidé půjčkou řeší dovolenou i opožděnou výplatu

18.07.2017 | , TOMMY STACHI
ÚVĚRY A PŮJČKY


V květnu přišla společnost Tommy Stachi s unikátní akcí Úrokové prázdniny. Klientům v rámci této nabídky vrací veškeré úroky zpět, pokud splácejí řádně a úvěr doplatí předčasně před termínem třetí splátky. Zájem o půjčky Tommy Stachi vzrostl za první 2 měsíce téměř dvojnásobně. Lidé tak řeší financování letní dovolené, ale i chybějící peníze kvůli opožděné mzdě ze zaměstnání.

Akce Úrokové prázdniny probíhá v období od 1. 5. do 31. 7. 2017. Aktuálně je tedy ve dvou třetinách a zbývá poslední měsíc. O možnost získat půjčku na cokoliv, kterou lze splatit předčasně bez poplatku, a navíc dostat zaplacené úroky zpět, je velký zájem. „Za 2 měsíce trvání akce jsme klientům poskytli skoro dvakrát více půjček než za předchozí srovnatelné období. Zájem o akci předčil naše očekávání,“ uvádí Robin Stránský, marketingový manažer společnosti Tommy Stachi, která je ryze českou společností s třináctiletou tradicí a svým klientům poskytuje bezpečné půjčky. „Akce se týká produktu Snadná půjčka ve výši od 5 000 do 150 000 Kč a úroky vracíme zpět v případě, že klient předčasně splatí půjčku nejpozději ve 3. splátce, přičemž řádně a včas uhradil i všechny předcházející splátky,“ dodává Robin Stránský. Klient tak získává půjčku s 0% úrokem a jediným nákladem zůstává administrativní poplatek, který činí dle výše půjčky od 150 do 550 Kč měsíčně.

Nabídka je určena především k financování aktuální potřeby lidí, kteří výhledově očekávají příjem, ze kterého budou moci půjčku doplatit. „Z našich statistik vyplývá, že klienti půjčku s 0% úrokem využívají k financování letní dovolené, ale i pozdějších cestovatelských plánů, u nichž je potřeba zaplacení zálohy předem. Někteří lidé pak využívají akci k získání prostředků na zařízení domácnosti. Největší část klientů, tedy více než polovina, řeší pomocí Úrokových prázdnin opožděnou výplatu mzdy a náhlé výdaje, mezi něž patří například různé opravy domácích spotřebičů,“ vyjmenovává Robin Stránský. Z celkového počtu půjček za poslední dva měsíce si zažádala o vrácení úroku čtvrtina klientů. „Další pětina klientů však bohužel podmínky pro vratku úroků již porušila,“ dodává Robin Stránský.


O společnosti TOMMY STACHI s. r. o.
Společnost TOMMY STACHI s.r.o. © je poskytovatelem střednědobých spotřebitelských úvěrů již od roku 2004. Služeb společnosti využilo již více než 40 000 spokojených zákazníků. Hlavním produktem je Snadná půjčka ©. Při poskytování půjček si společnost zakládá na bezpečnosti a rychlosti vyřízení s individuálním přístupem ke spotřebiteli. Klade důraz na práva spotřebitele a za všech okolností důkladně prověřuje kredibilitu klienta.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: ÚVĚRY A PŮJČKY