Top 5 benefitů k letence a 1000 Kč k tomu

16.10.2017 | , trip market
Komerční sdělení


Na Trip.market dostane každý ze zákazníků kromě výborných cen k letence 200 korunový kredit na taxi do aplikace Liftago, ke každé druhé letence navíc dostanou 1 000 korun slevu.

Ačkoliv patří Trip.market stále k nováčkům na trhu vyhledávačů letenek, už se stihl zapsat několika benefity, kterými svou konkurenci zdatně prohání. Aktuálně nabízí všem zákazníkům slevu 1 000 korun na druhou letenku a 200 korunový kredit na taxi na letiště přes aplikaci Liftago.

V záplavě dalších možností, jak a kde si koupit letenky, se Trip.market rozhodl budovat svou značku především skrze cestovatelské benefity, které u jiných konkurentů nenajdete. Proč byste tedy měli letenky kupovat právě na Trip.market?

1) Zákaznický servis

V případě jakýchkoliv nejasností či problémů je zákaznický servis připravený okamžitě reagovat bez ohledu na denní dobu. Kromě podpory při zpožděních a ztrátách zavazadel je tým Trip.market ochotný poskytnou rady, tipy a dokonce i vyhledat optimální letecké spojení, pakliže patříte mezi začínající cestovatele.

2) Nabídka letů včetně těch nízkonákladových v jednoduchém rozhraní

V současné době Trip.market nabízí jednoduchý nástroj pro vyhledávání letů, intenzivně však pracuje na rozšíření služeb, aby se v budoucnu rozrostl o možnost zakoupení ubytování a vstupenek na atrakce a události v cílové destinaci. Cílem Trip.market je vytvořit rozhraní pro komplexní a pohodlné zařízení dovolené či služební cesty od A do Z.

3) Automatické získávání kompenzace za zpožděný let nebo ztracené zavazadlo

Trip.market spolupracuje se službou ClaimAir, která se na vymáhání zákonných náhrad specializuje. Let každého zákazníka Trip.market je automaticky sledován pro případná zpoždění nebo zrušení, získání kompenzace řeší přímo Trip.market. Tento servis dostává každý zákazník Trip.market automaticky k letence, aniž by si musel cokoliv připlácet.

4) Kredit do taxi aplikace Liftago

Každý ze zákazníků Trip.market dostane k letence 200 korunový kredit do aplikace Liftago. Uplatnit slevu na jízdné je možné zadáním kódu do mobilní aplikace Liftago před samotnou cestou. Po dokončení jízdy se částka automaticky odečte od celkové sumy.

5) Inspirativní čtení a tipy

Pokud jste z těch, kteří se rádi nechají inspirovat zkušenými cestovateli, případně si rádi čtete o vašich vysněných destinacích, blog Trip.market je přesně pro vás. Kromě článků od známých i méně známých cestovatelů si můžete přečíst také tipy na zajímavé destinace a třeba se tak inspirovat pro vaši příští dovolenou.

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení