Také si kladete otázku, zda s namontováním zabezpečovacího systému neztratíte záruku na nové auto?

16.10.2017 | , VAM System
Komerční sdělení


Už déle jste přemýšleli, že byste si do svého nového auta dali namontovat zabezpečovací systém, ale bojíte se, že tímto krokem přijdete o záruku? K tomu nemáte žádný důvod. Montáž zabezpečovacího systému VAM totiž nemá žádný vliv na záruku auta.

Společnost VAM system se striktně řídí podmínkami týkajícími se poskytování záruky při spotřebitelských smlouvách, které jsou upraveny v občanském zákoníku. Znamená to, že společnost přebírá záruku na všechny jimi zasažené části ve vozidle. Zásah je však vždy jen do určitých částí elektroinstalací, nikdy ne přímo do řídících jednotek, hybných částí ani deformačních zón vozidla.

Co tedy zabezpečením auta VAM systémem získáte?

V první řadě, se zabezpečovacím systémem VAM bude vaše vozidlo dokonale chráněno před každým možným způsobem krádeže. Tento systém je založen na principu elektromechanického zabezpečení, což je výhodné, protože systémy založené pouze na elektronickém nebo jen na mechanickém principu nejsou dostatečné. Zárukou fungování VAM systému jsou jeho reference: z 500 vozidel, do kterých byl tento systém namontován, se nepodařilo ukrást ani jedno.

VAM systém zaručí, že vaše vozidlo bude nepřekonatelně zajištěno před:

  •  použitím rušiček GPS / GSM / GPRS signálu,
  •  použitím čtečky kódů či dálkových ovládání,
  •  výměnou spínací skříňky,
  •  výměnou řídící jednotky motoru,
  •  výměnou palubní desky,
  •  použitím duplikátu klíče.


 

V druhém případě můžete získat i nižší cenu havarijní pojistky. "Pokud jde o certifikovaný systém, každá pojišťovna musí dát zákazníkovi ze standardní ceny havarijní pojistky určitou slevu," přibližuje specialista na zabezpečovací systémy Richard Vámoš, majitel společnosti VAM system. Některé pojišťovny v případě dražších aut dokonce vyžadují při uzavírání této pojistky třetí či dokonce až čtvrtou úroveň zabezpečení, kterou vám poskytne právě VAM systém.

Více důvodů, proč si dát auto zajistit systémem VAM, najdete na webu: www.vamsystem.cz

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení