V Praze se k pravidelné poradě sejdou ekonomičtí diplomaté -------------------- Ke zpravodajství: Praha 25. června (ČTK) - Ke každoroční poradě se dnes v Praze sejdou ekonomičtí radové z českých velvyslanectví. Až do pátku budou diskutovat s představi

25.06.2018 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Konferenci ekonomických radů a ředitelů zahraničních kanceláří agentury na podporu exportu CzechTrade zahájí státní tajemník ministerstva zahraničí Miloslav Stašek. Jako hlavní host vystoupí premiér Andrej Babiš. Během úvodního dne budou na konferenci hovořit také ministr průmyslu a obchodu Tomáš Hüner a náměstci ministra zemědělství, ministryně pro místní rozvoj a ministryně obrany.

\"Další dny konference budou věnovány především hodnocení zastupitelských úřadů, standardizaci služeb Klientského centra pro export, projektům ekonomické diplomacie a ekonomickému zpravodajství,\" nastínila program konference mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová. Ve středu a ve čtvrtek budou jednat představitelé ekonomické diplomacie se zástupci českých podnikatelů na výstavišti v Letňanech.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK