Akční dovolená plná zábavy, nebo raději relaxační wellness pobyt?

25.06.2018 | , CENTRUM BABYLON, a.s
Komerční sdělení


Vše pod jednou střechou najdete v libereckém CENTRU BABYLON Zábavní komplex v severních Čechách zve na letní dovolenou, kterou si užije každý napříč generacemi.

Babylonská továrna vyrobí zábavu za každého počasí

Vstupem do Aquaparku se ocitnete v pohádkové říši se 3 tobogany, adrenalinovým trychtýřem, skluzavkou, divokou řekou a tajemnou jeskyní. Podívaná, u které se tají dech, to je 3D Laser show spojující barvy, animace a dýmové efekty nad vodní hladinou. Můžete ji zažít hned třikrát denně! Ochuzeni nebudete ani o sluneční paprsky, které si můžete užít na Sluneční terase, na kterou vede z Aquaparku přímý vstup.

Atrakce a kolotoče, 4D KINO a virtuální realita pod jednou střechou

Jen pár kroků od vodního světa zve k návštěvě Lunapark s mnoha atrakcemi, které zabaví malé rošťáky i tatínky, zkrátka všechny generace. Cestu po cizích planetách zažijete ve 4D KINĚ a 9D Virtuální realitě, kde jen stěží oddělíte fikci od skutečnosti. Malí i velcí se mohou vyřádit při laserové přestřelce Laser game v aréně plné neznámých zvuků a světelných efektů. To vše pod jednou střechou!

Bydlete jako v bavlnce, bavte se a relaxujte

Dovolenou plnými doušky si vychutnáte při pobytu ve WELLNESS HOTELU BABYLON, který je součástí komplexu. Čekají na vás pohodlné pokoje a hned v jejich těsné blízkosti velkokapacitní Wellness centrum. Každý si přijde na své. Pokud má být dovolená plná akční zábavy, pak sáhněte po ubytování s balíčkem zábavy, se kterým můžete denně neomezeně navštěvovat nejoblíbenější atrakce komplexu a také moderní science iQLANDIA i libereckou ZOO! Pokud míříte za odpočinkem, je tím pravým spojení ubytování a wellness. Těšte se na sauny, římskou páru, vířivku, bylinkovou inhalaci, oxygenoterapii a další procedury.

Ideální pro rodiny s dětmi a prckové do 13 let bydlí zdarma

Pokud máte malé děti, označení baby friendly slibuje ideální zázemí pro pobyt s vašimi ratolestmi. Pro rodiny s dětmi je navíc připravena speciální akce, v rámci které má dítě do 13 let v doprovodu dospělé platící osoby ubytování zcela zdarma. Hotel nabízí též řadu výhodných a tematicky zaměřených pobytových balíčků. Více informací naleznete na www.HotelBabylon.cz a www.CentrumBabylon.cz.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení