TOP HOTEL Praha má pro vaše akce japonskou inspiraci

16.07.2018 | , Top Hotel Praha
Komerční sdělení


Toužíte po originálním venkovním prostředí, ve kterém budou vaše pracovní i soukromé akce nezapomenutelným zážitkem? Představujeme vám TOP HOTEL Praha a jeho Japonskou zahradu. Vstupte do exotického světa, který se nachází v našem hlavním městě.

TOP HOTEL Praha má výjimečné zázemí pro pořádání kongresů a velmi příjemnou atmosféru. Zajímavou příležitostí pro konání firemních i soukromých akcí je Japonská zahrada, která je turisticky atraktivní a která evokuje klid, zážitek a přímý kontakt s přírodou. Navíc je TOP HOTEL Praha ve vzácné shodě se starověkým asijským principem Feng – šuej, což je zjednodušeně staré čínské umění života v harmonii s okolím…

V TOP HOTELu Praha působí všech 5 základních prvků, které se navzájem ovlivňují: voda, dřevo, oheň, kov a země. Tyto prvky mají rovněž vliv na všechny věci a jevy v přírodě. V interiéru i exteriéru hotelu je umístěno 22 vodních fontán, které navozují svým šumem uvolněnou a spokojenou atmosféru.

TOP HOTEL Praha nabízí svou zahradu ke grilování i módním přehlídkám

Japonská zahrada je vhodná pro velké venkovní akce i pro neformální setkání malých skupin lidí. Kapacita zahrady je až 1 000 osob, které si mohou užít různé outdoorové aktivity, jako je grilování, výstavy, módní přehlídky nebo firemní teambuilding. Veškeré hotelové služby jsou poskytovány také na zahradě.

Nechybí ani okouzlující zpívající fontána

Zahrada byla vybudována na ploše 7000 m2 a skládá se ze dvou stupňovitých teras. První terasu tvoří vodopád s jezírkem, který byl komponován na průhled z hotelové zimní zahrady. Na druhé horní terase se nachází větší vodní plocha se zpívající fontánou a půvabným dřevěným můstkem v japonském stylu. Největší atraktivitou celého zeleného komplexu je zpívající fontána, která je v letních večerních hodinách doplněna světelnými efekty a nabízí tak nevšední zážitek.

V období jara v tomto prostoru rozkvétají sakury a japonské azalky. Vodopád i okolní kamenné kompozice jsou osázeny stále zelenými dřevinami – buxusy, tisy a skalníky. Červenolistý japonský javor potom vytváří barevný akcent této scenérie od jara až do podzimu.

Unikátní prostředí Japonské zahrady je možné využít pro zahradní slavnost, svatební obřad, venkovní party s grilováním nebo netradiční firemní setkání.

Více informací najdete na www.tophotel.cz.

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení