Ceny elektřiny rostou. Pořiďte si fotovoltaickou elektrárnu a využijte ji na maximum

08.10.2018 | , Bohemia Energy
Komerční sdělení


Finanční úspora, energetická soběstačnost, šetrnost k životnímu prostředí. To jsou nejčastější důvody, proč lidé uvažují o pořízení solárních systémů. Jedním z vhodných řešení je nabídka od Bohemia Energy, se kterou získáte i možnost výkupu elektřiny.

Zájem o malé fotovoltaické elektrárny v České republice neustále roste. Ukázal to i průzkum společnosti Bohemia Energy, podle kterého uvažuje o pořízení malé střešní solární elektrárny více než polovina majitelů rodinných domů. Velmi atraktivní nabídku v této oblasti představuje právě Bohemia Energy. Nabízí totiž nejen vhodné technické řešení, ale i jistotu garantované dotace, či výkup nevyužité elektřiny, a to bez potřeby vlastní licence na její výrobu. To vše na klíč.

Komplexní řešení energetické soběstačnosti

„Ze zkušenosti víme, že zájemci nejvíce preferují takové řešení, které jim přinese největší ekonomický efekt a zároveň zajistí určitou míru nezávislosti v případě, že se dodávky ze sítě přeruší,“ uvádí Libor Holub, obchodní ředitel Bohemia Energy. Navíc si domácnosti mohou díky malým solárním elektrárnám část energie pro svou spotřebu vyrábět samy. Neméně zajímavých benefitem pak je, že se mohou zabezpečit proti krátkodobým výpadkům elektřiny z veřejné sítě a užívat si komfortu třeba i v době přírodních kalamit.

Výkup nespotřebované elektřiny za velkoobchodní ceny

Výkup přebytků zajišťuje Bohemia Energy skrze svůj produkt Bonus S-POWER. „Benefitem našeho řešení je, že pokud vyrobíte elektřiny více, než sami spotřebujete, za výhodných podmínek ji od vás odebereme a použijeme pro ostatní zákazníky, kteří ji v ten samý okamžik spotřebují. Vaši dodávku oceníme aktuální tržní cenou a peníze vám ukládáme na vašem zákaznickém účtu,“ říká Libor Holub z Bohemia Energy a dodává: „Můžete si to také představit jako virtuální baterii, kde se vámi dodaná elektřina ukládá v podobě peněz. Výhodou je, že nemusíte pořizovat skutečnou baterii. Peníze si pak ‘vyzvednete’ při pravidelném vyúčtování elektřiny. Chcete-li si však vámi vyrobenou elektřinu ponechat na dobu, kdy ji budete potřebovat, můžete si zvolit řešení s bateriovým úložištěm.“

Výše odměny za přebytky je stanovena na základě velkoobchodních cen a podle skutečné dodávky přebytku vyrobené elektřiny do sítě. Vy tak získáte maximálně atraktivní cenu, která může v danou chvíli být. O nic se přitom nemusíte starat. Informaci o tom, kolik elektřiny vaše domácnost spotřebovala ze sítě, kolik za ni zaplatíte, kolik přebytečné elektřiny jste naopak dodali obchodníkovi a kolik za ni obchodník zaplatí vám, se dozvíte na pravidelné měsíční vyúčtovací faktuře. Vy se už o nic nemusíte starat a jen si užíváte své elektřiny.

Více o fotovoltaickém řešení od Bohemia Energy na www.bohemiaenergy.cz.

Autor článku

Komerční sdělení