Jak viditelně omládnout a vyhrát boj s časem?

14.01.2019 | , MEDIK HAUS
Komerční sdělení


Slyšeli jste někdy o zdravotnickém ošetření Thermage? A věděli jste, že toto ošetření můžete zcela bezbolestně podstoupit v Praze a také v Brně? Klinika estetické péče Medik Haus disponuje nejen špičkovými profesionály, ale také těmi nejmodernějšími technologiemi.

Thermage - Plastická chirurgie bez skalpelu!

Hloubkový lifting Thermage způsobil v moderních metodách omlazování opravdovou revoluci. Svými účinky výrazně předčil veškerá očekávání jak laické, tak odborné veřejnosti. Viditelně omládnout bez plastické operace, to je oč tu běží.

S procesem stárnutí se vytvářejí vrásky, vzniká povislá kůže a mění se její barva. Thermage všechny tyto problémy v obličeji odstraňuje. Člověk může opravdu vizuálně omládnout o několik let, zastavit proces stárnutí pokožky a na dlouhou dobu se zbavit vrásek, které nás zkrátka vždy prozradí. Toto ošetření je velmi účinné také na zmenšení podbradku i na boj s povolenou kůží. Vypadat mladší bez rizik spojených s chirurgickým zákrokem byl sen mnoha generací před námi. Výsledkem tohoto snu a dlouholetého výzkumu je ošetření Thermage.

Thermage funguje na principu energie vysílané do hlubokých vrstev kůže.

Zvýšená teplota aktivuje a stimuluje fibroblasty - buňky produkující kolagen. Následkem toho je přestavba stávajících kolagenových vláken a postupem času tvorba vláken zcela nových.Viditelný liftingový efekt nastupuje bezprostředně po ošetření a v několika následujících měsících sílí. Efekt tak nastupuje pozvolna, a proto nikdo nemusí vědět, že se při vašem mládnutí činil i někdo jiný než Matka příroda.K vzniku prvních nových vláken dochází cca za 4 týdny po ošetření. Tvorba nového kolagenu dále probíhá po dobu až 12 měsíců, efekt jednoznačného omlazení je viditelný po dobu až 10 let. Thermage tedy dokáže zastavit na 10 let proces stárnutí.

Michael Kaminer, doktor medicíny, docent dermatologie Yaleské a Dartmouthské lékařské školy, majitel soukromé praxe v Bostonu dodává: "Thermage převrátil naše představy o moderních metodách omlazování. Mnoho pacientů by chtělo napnout pokožku, aniž by se museli podrobit chirurgickému zákroku - nyní to můžeme nabídnout. Během jediného zákroku, za pouhých 60 minut dosáhneme výsledku, pro který byla dříve zapotřebí mnohahodinová plastická operace a dlouhé měsíce zotavování."

Vyhrát boj s časem zatím nelze a možná to nepůjde nikdy. Zpomalit proces stárnutí naší pokožky a tím vypadat a cítit se o generaci mladší ale možné je! Proč to tedy nevyzkoušet, když je to v ČR možné? Medik Haus není žádným nováčkem v provádění ošetření Thermage, má za sebou více jak 10.000 velmi spokojených klientů po celé Evropě.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení