Vyhlazení vrásek pomocí Botulotoxinu typu A

11.02.2019 | , MEDIK HAUS
Komerční sdělení


Čas nelze zastavit a stejně tak tomu platí v případě vytváření vrásek. Přitom všem nehraje žádnou roli, jestli je Vám 20 nebo 50 let. Vrásky se mohou v jakékoliv podobě objevit v každém věku.

Stárnutí pokožky se může projevovat nejspíše jemnými vráskami, později však dochází ke ztrátě pružnosti a elasticity kůže, což vede k trvalým hlubokým vráskám.

Jedním ze způsobů jak pomoci zastavit viditelné stárnutí je ošetření pomocí Botulotoxinu typu A, který nyní můžete nově nalézt na klinice Medik Haus.

Ošetření metodou Botulotoxinu je zcela bezpečné (v kosmetickém průmyslu nejsou známy žádné vedlejší účinky) a v estetické medicíně se využívá již řadu let. Jedná se o 1000x zředěnou netoxickou látku, jejíž účinek má vliv na uvolnění svalů a svalovou činnost, které ovlivňují příčinu tvoření vrásek.

Tento zákrok se provádí ambulantně a trvá pouze v rozmezí 5-10 minut. Aplikace probíhá tenkou jehlou tzv. inzulinkou do příslušné oblasti. Toto injekční podání můžete pociťovat pouze jako lehké štípnutí, není tedy rozhodně výrazně bolestivé. Stejně tak samotný vpich je viditelný pouze pár minut. Ihned po aplikaci se tak můžete vrátit do vaší běžné každodenní činnosti.

Výhodou tohoto ošetření je:

  •  Velmi rychle viditelný efekt vyhlazení vrásek na pokožce, který se dostaví 3 – 6 dnů po aplikaci.
  •  Účinek po první aplikaci vydrží 3 – 6 měsíců, při další aplikaci se doba účinku prodlužuje až na dobu 12 měsíců.
  •  Jedná se o rychlý a bezbolestný ambulantní zákrok bez nutnosti chirurgického řešení.
  •  Je vhodný pro všechny osoby od 18 do 65 let.
  •  Po aplikaci se můžete ihned vrátit do reálného života.

Botulotoxin také účinkuje při potížích s nadměrným pocením. Je tedy možné tuto metodu využít i v tomto případě! Veškerá aplikace je stejná jako u metody vyhlazení vrásek.

Ošetření není pouze vhodné pro těhotné a kojící ženy.

Aplikaci Botulotoxinu typu A nabízí pouze několik klinik v České republice.

Nechte se hýčkat v příjemném prostředí a dopřejte si tu nejlepší péči, jakou Vám může nabídnout tým pravidelně školených špičkových odborníků zdravotnického personálu na klinice Medik Haus. Před samotnou procedurou můžete využít i bezplatnou konzultaci.

Nyní je potřeba zkusit zastavit čas! Omládněte zase o pár let a dopřejte krásu i své duši!

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení