Petr Kopecký vede mzdový tým ASB Group v České republice

19.03.2019 | , ASB
Tiskové zprávy


Petr Kopecký nastoupil do mezinárodní poradenské společnosti ASB Group na pozici Head of Payroll Team. Ze své pozice bude zodpovědný za každodenní fungování mzdového oddělení, které poskytuje komplexní služby související se zpracováním mezd a HR podpory pro lokální i globální společnosti z různých oborů.

Petr Kopecký nastoupil do ASB Group začátkem března 2019. Své zkušenosti získal zejména v tzv. velké čtyřce během působení na projektech a jako mzdový konzultant dánské pobočky světového lídra v oblasti podnikových aplikací. Klientům nabízí profesionální poradenství v oblasti pracovního práva a daní, mzdového due diligence, či auditu zaměřeného na mzdové procesy a bezpečnost.

Petra Rychnovská, Partner ASB Group říká: “Outsourcing mezd je i díky nízké nezaměstnanosti v ČR aktuálním tématem a mnoho českých i zahraničních společností hledá pro vedení mezd vhodného externího partnera. I proto jsem velice ráda, že se Petr připojil právě k naší společnosti. Vzhledem k jeho zkušenostem a znalostem v oblasti mezd bude velice cennou posilou našeho mzdového týmu.”

„Byznys se s příchodem mladší generace mění a je potřeba na to stále rychleji reagovat. Zároveň umělá inteligence v prostředí české legislativy související se zpracováním mezd nenastoupí tak rychle jako v jiných oborech, člověk je v celém procesu stále klíčový. Od nové výzvy v ASB Group očekávám příležitost podílet se na nových projektech pro naše klienty a zároveň i úzkou spolupráci s celým mzdovým týmem.“ dodává Petr Kopecký, Head of Czech Payroll Team.

ASB Group je mezinárodní poradenská společnost poskytující služby nadstandardní úrovně v oblasti zakládání společností, účetnictví, reportingu, daňového poradenství, transakčního poradenství, korporátních a trustových služeb a mzdové agendy. Vznikla v roce 2002 a dnes na pobočkách v Praze, Varšavě, Bratislavě a Budapešti zaměstnává přes 200 lidí.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: Tiskové zprávy