Kimbino: snadná a ekologická cesta k úsporám v domácnosti

25.03.2019 | , Futurino
Komerční sdělení


Už je to skoro tři čtvrtě roku, co do světa internetu vstoupil portál Kimbino. I když za tu dobu urazil dlouhou cestu a přišel s několika novinkami, jeho hlavní cíle zůstávají pořád stejné.

Stále se snaží lidem pomoci šetřit peníze a současně vytvořit pozitivní dopad na životní prostředí skrze snížení produkce odpadu. A jak toho chce docílit? Tím, že umožňuje prohlížení akčních letáků online!

Nákupem v akcích lze ušetřit i tisíce

Není žádným tajemstvím, že akční letáky představují poměrně snadný a hlavně účinný způsob jak ušetřit. U tištěných letáků se však často stává, že se k lidem dostanou, až když mají v kufru auta naložený nevýhodný nákup, nebo si k nim v horším případě nenajdou cestu vůbec. A právě tento problém řeší Kimbino. Představuje totiž místo, na kterém se setkávají akční letáky všech českých obchodů, a tak přesně ví, kde právě probíhají výhodné akce.

Využíváním Kimbina se o nich nejen dozvíte, ale taky tak učiníte s podstatným předstihem, díky čemuž si nákup budete moci chytře rozplánovat. Přemýšlíte o tom, co budete o víkendu vařit? Prolistujte si Penny leták čtvrtečník i pondelník a podle toho se rozhodněte, zda se vám vyplatí vyrazit na nákup už začátkem nebo koncem týdne. Tento postup můžete aplikovat třeba také v případě, že zařizujete byt nebo sháníte jarní oblečení. Proč za něj utrácet plno peněz, když jej či jiný obchod nabízí ve stejné kvalitě za mnohem výhodnější cenu?

Při prohlížení akčních letáků si navíc můžete sepsat nákupní seznam, kterým se pak v obchodě budete řídit. Když totiž budete hledat jednotlivé položky ze seznamu, nebudete věnovat tolik pozornosti ostatnímu zboží, které by vás jinak zlákalo, čímž opět podstatně ušetříte. Zlevněné trvanlivé potraviny či drogerii navíc můžete nakoupit ve větším množství do zásoby a vyhnout se tak tomu, že byste je museli v momentě, kdy dojdou, kupovat za plnou cenu.

Jednoduchý krok k ekologičtější domácnosti

Lidé, kteří bydlí nebo někdy bydleli v bytě, jistě moc dobře ví, kolik se ve vchodě nahromadí akčních letáků. Obvykle se však málokdo zastaví a nějaký si odnese domů, aby si ho následně prohlédl. V domácnostech je to podobné. Letáky vám sice hodí do schránky, ale vy je stejně jen odložíte na hromadu, ze které si leták vytáhnete pouze v případě, že zrovna nemáte nic lepšího na čtení ke kávě. K čemu je pak všechen ten odpad?

Proč tedy odebírat tištěné akční letáky, když si je můžete prohlédnout online? Nestane se vám, že by vám některý leták chyběl a dokonce kvůli tomu ani nemusíte k počítači! Do svého chytrého telefonu či tabletu si totiž můžete stáhnout mobilní aplikaci Kimbino. Díky ní si budete všechny akční letáky nosit s sebou v kapse, a tak se o všech důležitých slevách dozvíte kdekoliv a kdykoliv a ještě uděláte něco pozitivního pro naši planetu.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení