Vedení účetnictví pro SVJ

29.04.2019 | , Futurino
Komerční sdělení


Patříte mezi Společenství vlastníků jednotek (SVJ), která mají problém s vedením účetnictví? Nebo nejste spokojeni s účetní firmou? Chcete mít vaše účetnictví v pořádku a dle platné legislativy?

Chcete mít faktury kdykoliv po ruce a v on-line podobě? Dlouhodobě se vám nedaří najít členy výboru nebo předsedu SVJ z řad vlastníků SVJ? Zvolte pomoc renomovaných profesionálů a svěřte vedení účetnictví SVJ do rukou odborníků z Prague Property Management, a.s. (PPM).

Kompletní vedení účetnictví pro SVJ v Praze

Chcete mít účetnictví vašeho SVJ pod dohledem účetních odborníků? Nedaří se vám dodržet plánované náklady SVJ na úrovni finančního plánu (rozpočtu) SVJ? Zvolte pomoc specialistů z PPM.

Zajišťujeme kompletní vedení účetnictví pro SVJ v Praze a okolí, díky uvedené službě ušetříme mnoho času, starostí, ale také nemalé množství finančních prostředků. V PPM zajistíme odborné vedení vašeho účetnictví dle platné legislativy. Naši specialisté se budou věnovat pečlivé správě online evidenci všech účetních dokumentů, povedou knihu faktur, postarají se o evidence zálohových plateb vlastníků včetně zajištění potřebných podkladů pro případné soudní vymáhání dluhů. Mezi další služby spadající pod kompletní vedení účetnictví pro SVJ v Praze a okolí patří také sestavení účetních uzávěrek, vypracování inventarizace, zhotovení rekapitulace fondu oprav a zajištění potřebných odpovídajících podkladů pro tvorbu rozpočtu SVJ na další období.

Profesionální předseda společenství vlastníků jednotek v Praze

Čím dál více SVJ má potíže najít vhodné a ochotné členy do výboru společenství vlastníků či do funkce předsedy SVJ. Najít takového odborníka není nijak jednoduché, protože se jedná o náročnou pozici, která je spojována s kritikou, vyžaduje psychickou odolnost a především odborné znalosti.

Společnost PPM zabývající se komplexní správou bytových a nebytových objektů v Praze a jejím okolí, vám nabízí své odborné služby a řešení. Náš profesionální předseda SVJ za vás převezme veškeré vaše povinnosti, zbaví vás stresu i odpovědnosti za škody způsobené třetím stranám, ujme se náročné pozice, jež vyžaduje rychlé jednání, nesnadné rozhodování a pohotové řešení všech problémů spojených s provozem objektu a s vedením SVJ. Náš profesionální předseda SVJ vyhoví vašim vysokým nárokům na odbornou kvalifikaci, zkušenosti, znalosti, které jsou pro správné vykonávání této funkce nezbytné.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení