3 tipy na pozoruhodné nebankovní půjčky

17.06.2019 | , Futurino
Komerční sdělení


Dostali jste se do finanční tísně? Bohužel nejste jediní, což vás ale zřejmě nijak neutěší. Finanční problémy je zapotřebí řešit, a to co možná nejrychleji.

Na finančním trhu se nachází spousty bankovních i nebankovních společností nabízejících své produkty. U prvně jmenovaných se zastavovat nebudeme, jelikož jsou to půjčky spjaté s bankami a nezbytností vyřízení na pobočkách. Mnohem rychlejší jsou půjčky nebankovní poskytované rychle a jednoduše online Dáme vám celkem 3 zajímavé tipy, z nichž si určitě vyberete takovou půjčku, která vám bude vyhovovat.

Půjčka u Happy Credit

Naším prvním tipem je půjčka Happy Credit. Jedná se v podstatě o online úvěr s maximální výší 300 000 korun. K dispozici jsou hned dvě varianty půjčky, a to nižší a vyšší. Potřebujete-li momentálně pouze menší finanční sumu, pak můžete získat tímto způsobem od 500 do 8 000 korun. Jestliže uvažujete spíše o dlouhodobější půjčce, pak je právě vám určená druhá varianta od 10 000 do 300 000 korun. Liší se pochopitelně také splatnosti obou půjček. Zatímco u první se pohybujeme od 1 do 30 dní, u druhé v intervalu od 1 do 84 měsíců. Potřebujete-li peníze ihned, můžete se na tuto půjčku spolehnout. Vyřizována je expresně. A úroková sazba? Ta startuje 2,99% ročně. RPSN přitom činí 3,64 %.

Když lidé půjčují lidem

Přesně tak zní známý slogan Zonky půjčky. Už jste o něm určitě slyšeli. Televizní reklamy jsou také doslova všudypřítomné. Jedná se v podstatě o P2P půjčky, kdy jsou půjčovány finanční prostředky od lidí zase lidem. Společnost nabízející tyto půjčky funguje na trhu již od roku 2015 a v podstatě ji vlastní PPF Group. Jak celý systém půjčování tímto způsobem vlastně funguje? Vy si zažádáte o půjčku a následně se na ni ostatní lidé složí. Investoři rozhodně také neprohloupí. Zonky je výbornou alternativou i pro ty, kteří chtějí investovat. Zhodnotit své peníze mohou klidně i okolo 6 % ročně. A jaké jsou konkrétní parametry půjčky? Získat lze od 20 000 až do 750 000 korun s dobou splatnosti až 7 let. A kolik zaplatíte? Jednorázový poplatek činící 2 % z celkové zapůjčené částky.

Zaplo půjčka

Společnost Zaplo.cz se dostala na tuzemský trh již v roce 2013. Jedná se tak prakticky o nejstarší z firem nabízejících půjčky mimo bankovní sektor. Půjčka Zaplo se vyznačuje poměrně výhodnými podmínkami. Půjčit si lze od 10 000 do 30 000 korun s tím, že peníze lze využít na cokoli dle libosti. První půjčka ve výši 5 000 korun je u Zaplo zcela zdarma. Nulové je pochopitelně i RPSN. Pokud si budete půjčovat opakovaně, úvěr se bez poplatků již neobejde. Budeme-li konkrétní, třeba u opakované půjčky ve výši 7000 korun splatíte nakonec 8610 korun. Jen pro zajímavost, první půjčka zdarma může jít až do výše 16 000 korun!

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení