Neztraťte se v novinkách ve mzdové účtárně

25.08.2021 | , Internet Info
Komerční sdělení


Na našem online školení se podíváme na změny v občanském soudním a exekučním řádu, srážky ze mzdy, povinnosti zaměstnavatele v souvislosti s ukončením zaměstnání, daňové změny nebo převod dovolené. Představíme si všechny důležité novinky.

Jednodenní online školení vhodné pro všechny mzdové účetní proběhne v pondělí 20. září. Probereme všechna aktuální témata včetně nejnovějších legislativních změn. Přihlásit se můžete prostřednictvím registračního formuláře


OKRUHY ONLINE ŠKOLENÍ

  • Převod dovolené do roku 2022 – první možnost využití po novele zákoníku práce, pravidla, žádost zaměstnance atd.
  • Novinky v občanském soudním řádu a exekučním řádu – chráněný účet a formulář potvrzení vydávaného zaměstnavatelem, odklad exekucí, přednostní splácení jistiny, zastavení marných exekucí atd.
  • Připomenutí pravidel při srážkách ze mzdy v exekucích a insolvencích – vybrané příjmy, které nepodléhají exekučním srážkám ze mzdy a přikázání jiné peněžité pohledávky (rozdíly v exekucích a insolvencích).
  • Nové povinnosti zaměstnavatele v souvislosti s ukončením zaměstnání – rozšíření údajů u takzvané odhlášky z nemocenského pojištění.
  • Daňové změny – připomenutí účinnosti daňových změn novely zákona o státní sociální podpoře, připravovaný zákon o jeslích a další daňové změny.
  • Stravenkový paušál a pružná pracovní doba.
  • Další aktuality a legislativní novinky k datu konání semináře.

JAK BUDE ŠKOLENÍ PROBÍHAT
Online školení proběhne přes aplikaci ZOOM. Připojení je velmi jednoduché, dva dny před školením vám zašleme návod na připojení a v den školení od nás dostanete přístupové údaje. Pokud byste měli s připojením jakýkoliv problém, samozřejmě vám jej pomůžeme vyřešit. Cena školení je 1 990 Kč bez DPH. Všechny důležité informace najdete na webu školení.


KDO VÁS ŠKOLENÍM PROVEDE? 
Školení proběhne pod taktovkou PhDr. Dagmar Kučerové, která se lektorskou činností zabývá od roku 2009. Zaměřuje se na oblast mzdového účetnictví a personalistiky, včetně legislativních novinek a aktuálních právních výkladů z dané oblasti. Působí také jako redaktorka serveru Podnikatel.cz, kde publikuje články převážně z oblasti pracovněprávní a daňové problematiky.

VIDEOUKÁZKA Z PROBĚHLÉHO ŠKOLENÍ:

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení