Online školení Mzdová účtárna na začátku léta

19.04.2022 | , Internet Info
Komerční sdělení


Zaměstnávání pracovníků z Ukrajiny nebo jejich uvolnění kvůli boji ve válce. Exekuční srážky a další témata. 

Další z termínů našich školení otevře aktuální témata. Mnoho firem nově zaměstnává uprchlíky před válkou na Ukrajině – s jakými praktickými úkony se musí vypořádat? A jak je to s uvolněním zaměstnanců kvůli zapojení do bojů? To a mnohem víc bude náplní školení Aktuálně pro mzdové účetní 2022.

Okruhy našeho školení: 

  • Zaměstnávání uprchlíků z Ukrajiny – úřad práce, pracovní právo, daně a odvody, uvolnění zaměstnanců v rámci boje na Ukrajinu v pracovních souvislostech – překážka v práci, posouzení pro účely řádné dovolené, ELDP a další
  • Řádná dovolená čerpaná mezi mateřskou a rodičovskou dovolenou, eventuálně čerpaná až po skončení rodičovské dovolené – zopakování pravidel po novele zákoníku práce od 1. ledna 2021 v příkladech z praxe 
  • Druhé zvýšení důchodů 
  • Zaměstnávání mladistvých – speciální pravidla dle zákoníku práce, brigády na dohody konané mimo pracovní poměr atd. 
  • Připravované změny nové dávky, uvolnění trhu a další související témata 
  • Aktuálně k exekučním srážkám 
  • Další změny aktuální k datu konání školení

Kdo účastníky školením provede? 

Školení proběhne pod taktovkou PhDr. Dagmar Kučerové. Ta se lektorskou činností zabývá již od roku 2009. Zaměřuje se na oblast mzdového účetnictví a personalistiky, včetně legislativních novinek a aktuálních právních výkladů z dané oblasti. Působí také jako redaktorka na serveru Podnikatel.cz, kde publikuje články převážně z oblasti pracovněprávní a daňové problematiky.

Pro koho je online školení určené? 

Naše školení je vhodné pro všechny mzdové účetní.

Jak školení proběhne a jak se na něj přihlásit? 

Školení se koná 13. května od 9 do 13 hodin. Je online, proběhne přes aplikaci ZOOM. Připojení je velmi jednoduché, dva dny před školením vám zašleme návod na připojení a v den školení od nás dostanete přístupové údaje. 
Pro účast stačí vyplnit online přihlášku. Cena školení činí 1 990 Kč bez DPH. 

Účetní a daňové aktuality 

Seznamte se s další formou vzdělávání mzdových účetní. Připravili jsme pro vás dvouhodinového online školení, která probíhají v odpoledních hodinách. Nejbližší termín, kdy toto online setkání proběhne je pondělí 9. května. S naším lektorem se podíváme na aktuality a novinky v oblasti daní a účetnictví podnikatelů. Samozřejmostí je pokládání a zodpovězení konkrétních dotazů z vaší praxe. Formulář pro registraci na toto školení je k dispozici zde.

Školením účastníky provede profík na slovo vzatý – Ing. Jan Molín Ph.D. daňový poradce a zkušební komisař Komory daňových poradců České republiky. Působí na Vysoké škole ekonomické v Praze, je členem Prezidia Komory daňových poradců České republiky. Na začátku letošního února zvítězil v Soutěži Daňař & daňová firma roku, konkrétně bodoval v kategorii Nejlepší lektor v daních za uplynulý rok. Jeho postřehy můžete najít také na webu Podnikatel.cz, ať už v článcích nebo v online daňové poradně. Dlouhodobě se věnuje přednáškové činnosti pro účetní, daňové poradce, auditory a další odbornou veřejnost.

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Komerční sdělení