HPmarket Store, první HP obchod v Česku, otevřen!

26.04.2022 | , hpmarket
Komerční sdělení


Vůbec první obchod s HP produkty ve střední Evropě si klade nemalé cíle – chce především bavit! HPmarket Store najdete nedaleko OC Arkády Pankrác.

Kdo zavítal 21. dubna k nákupnímu centru Arkády Pankrác, asi se nestačil divit. Nedaleko otevřel své dveře prvním zákazníkům HPmarket Store, první obchod s HP produkty v Česku i ve střední Evropě. Ačkoliv oficiální otvíračka byla naplánovaná od 13 h, už od půl jedné se před prodejnou vytvořila dlouhá fronta. Ve světě, ve kterém se většina věcí okolo nás řídí online děním, to byl unikátní pohled.

HPmarket Store bude bavit i vzdělávat

Ale není se čemu divit. HPmarket Store si neklade nízké cíle. Navazuje na dlouholeté partnerství společnosti HP se společností E LINKX, která již od roku 2001 dodává českým zákazníkům to nejlepší z HP nabídky prostřednictvím oficiálního HP e-shopu HPmarket.cz. Ačkoliv hlavním cílem kamenného obchodu a showroomu je dostat se blíž zákazníkům, chce také bavit a vzdělávat. 

„Přijďte, foťte a natáčejte videa!“ 

„Rádi bychom se soustředili na služby poskytované zákazníkům, budování pevného vztahu se zákazníkem a posílení loajality ke značce HP. Jako jednu z největších výhod bychom rádi vyzdvihli okamžitou podporu poskytovanou klientovi. Navíc bychom chtěli, aby se toto místo stalo centrem pro kreativní prezentaci výrobků HP. Zveme návštěvníky, aby fotili, natáčeli videa a stali se součástí zákaznické cesty společnosti HP,“ řekla novinářům Erika Lindauerová, generální ředitelka HP pro Česko, Slovensko a Maďarsko.

Specialisté z HPmarketu mají bohaté zkušenosti s poradenstvím stávajícím zákazníkům e-shopu, a tak uzrála myšlenka, že existence kamenného obchodu je nutností. Kromě HP produktů pro běžné domácí využití si zákazníci zde mohou prohlédnout a na vlastní kůži vyzkoušet i technologie, které k vidění běžně nebývají. Bude se jednat například o speciální sestavy a profesionální vysoce výkonná zařízení.

 V showroomu si zákazníci koupí běžnou techniku i high-end zařízení

„V Evropě žádný jiný showroom tohoto typu není, proto je odlišností už on sám. Snažíme se v něm představit komplexní portfolio výrobků HP. Zaměřujeme se přednostně na high-end technologie, které nejsou běžně vidět v obchodech. Rovněž tím by měl být tento prostor výjimečný,” komentuje Roman Plášil, ředitel divize HPmarket.cz.

Gamingový koutek a virtuální realita nadchly nejen hráče

Co se týče výjimečnosti prostoru, přispívá k ní právě i to, že se zaměřuje na zábavu a interakci se zákazníky. Unikátní gamingový koutek vzbudil pozornost už při otvíračce, kdy se kolem něj tvořil šveholící hlouček. Možnost vše vyzkoušet, rozsvítit mikrofon, osahat klávesnici a osedět židli ocenili nejen zapálení gameři, streameři a youtubeři, ale i ostatní návštěvníci, kteří pochvalovali moderní design a komfort. 

Kromě gamingového koutku zaujala i virtuální realita – ocitnout se uprostřed počítačové hry, třeba v sedačce závodního speciálu nebo uprostřed středověké vesnice, je něco, co je třeba zažít na vlastní kůži. Díky virtuální realitě v HPmarket Store se vám to poštěstí i uprostřed Prahy. Virtuální realita ale není jen pro gamery. Stále častěji ji využívají profesionálové z jiných oblastí – například interiérový designéři, kteří jejím prostřednictvím představují zákazníkům jejich budoucí interiér.
“Showroomy máme po celém světě, ale tady jsme první. Jsme na to velmi hrdí,” prozradila Erika Lindauerová a společně s partnery připíjela novému showroomu na šťastný start. Jedinečný koncept, který si klade za cíl stát se místem zábavy a setkávání, rozhodně stojí za návštěvu. HPmarket Store najdete na adrese Hvězdova 1734/2c, Praha 4, jen kousek od nákupního centra Arkády Pankrác.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení