8 tipů na jednoduché a levné domácí tiskárny

05.10.2022 | , Ráj tiskáren
Komerční sdělení


Recept na večeři, úkol dětem do školy, seznam výletů na dovolenou. Něco vytisknout, ať už je to cokoliv, potřebuje doma občas každý. Pro méně časté tisknutí ale nemá smysl investovat do tiskárny desítky tisíc. Vytipovali jsme pro vás 8 pomocníků za lidovou cenu, kteří jsou pro domácí tisk jako dělaní.

rajtiskaren.cz

Barvy jako malované díky inkoustu

Inkoustové tiskárny jsou oblíbené především díky své velmi nízké pořizovací ceně. V dnešní době si tak domácí tiskárnu může dovolit téměř každý, ceny nejlevnějších modelů se totiž pohybují mezi pod dvěma tisíci. S inkoustovou tiskárnou máte navíc jistotu, že vytištěné obrázky budou mít jemné rysy a perfektně ostré detaily. Nevýhodou pak může být pomalejší tisk a vyšší cena inkoustových náplní.

“Kdo dává přednost inkoustovému tisku a chce co nejmenší investici, tomu bych doporučil tiskárnu Canon Pixma TS205, která za velmi nízkou cenu tiskne v jasných barvách,” dává tip Jan Ryba, specialista na tiskárny z www.rajtiskaren.cz

Laserová tiskárna sviští rychlostí blesku

O málo vyšší náklady na pořízení, ale větší rychlost tisku a levnější náplně - to jsou základní parametry laserových tiskáren. Jsou nejčastější volbou všech, kdo potřebují tisknout ve větších objemech a nechtějí dlouho na každou stránku čekat. Skvělou volbou pro barevný laserový tisk je tiskárna HP Color Laser 150NW, která zvládá vytisknout stránku za 3 vteřiny a navíc nabízí funkci automatického oboustranného tisku.

Multifunkční zařízení, které zvládne tisknout i kopírovat

Tiskněte, skenujte, kopírujte na jednom zařízení. Sloučení více přístrojů do jedné multifunkční tiskárny je skvělým řešením pro každého, kdo potřebuje víc než jen tisknout. Pokud do této skupiny patříte i vy, máte na výběr ze stovek nejrůznějších zařízení, která jsou nyní na trhu. My doporučujeme HP Deskjet Plus 4120e HP+, který je s cenou kolem 3 tisíc bezkonkurenčně jedním z nejlepších řešení.

Multifunkční tiskárny jsou v posledních letech nejprodávanějším typem tiskáren nejen do domácností. “Zákazníci oceňují poměr cena/výkon a jsou rádi, že i při relativně nízké investici získají skener, kopírku a tiskárnu v jednom. Pořizovat tato zařízení jednotlivě by je stálo více peněz a taky zbytečně moc místa v pracovnách,” vysvětluje oblibu multifunkčních tiskáren Jan Ryba z www.rajtiskaren.cz.

Vytipovali jsme pro vás další 3 multifunkční tiskárny, které se drží na předních příčkách oblíbenosti pro domácí použití:
●    Canon PIXMA MG2555S
●    HP Deskjet 2720e
●    Epson WorkForce Pro WF-3820DWF

Fotografie jako od profíka i u vás doma

Rádi si ukládáte vzpomínky na výlety a dovolené do fotoalb nebo si s nimi zdobíte domácnost? Vytiskněte si je v pohodlí domova. Díky pokročilým tiskovým technologiím už dnes existují tiskárny, které tisknou v domácím prostředí profi fotky jako z fotolabu. Máme pro vás rovnou 2 tipy: s klasickou fototiskárnou Canon PIXMA TS705A vytisknete bezokrajové snímky jako stvořené pro nalepení do alba. A pokud chcete tiskárnu doslova do kapsy, sáhněte po Canon Zoemini, která tiskne krásné bezokrajové fotky pasového formátu.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení