Raiffeisen stavební spořitelna má pro každého dárek

05.12.2005 | , Raiffeisen stavební spořitelna
Komerční sdělení


Rozbalování dárků je název akce, kterou v době od 14. listopadu do 16. prosince pořádá na území celé České republiky Raiffeisen stavební spořitelna. Pro svůj vánoční dárek si na její vybrané pobočky může v uvedené dny přijít každý.

S dárky od Raiffeisen stavební spořitelny se v letošním roce skutečně roztrhl onen pověstný pytel. Mnozí lidé  si sotva odnesli dárky z její nedávné akce s názvem „TREZOR“ a už je tu další akce, o nic méně atraktivní a velkorysá.

„Raiffeisen stavební spořitelna přichystala vánoční dárek skutečně pro každého,“ potvrdil Tomáš Vášáry, ředitel marketingu a dodává „Pokud jste starší osmnácti let, pak jedinou podmínkou je to, že si pro tento dárek osobně přijdete na naše vybrané pobočky“.

Rozdávat se bude formou hry. Každý její účastník zadá své údaje do počítače  a ten rozhodne o tom, jestli se soutěžící stane majitelem jedné z deseti výher v hodnotě 10 000 korun, nebo si sebou ihned odnese sice drobnou, ale užitečnou a jistě milou pozornost. „Je to jen a jen o štěstí,“ říká Tomáš Vášáry na otázku vhodné taktiky. „Stoprocentně ale platí, že kdo s námi nehraje, dárek za 10 000 korun jednoduše nevyhraje.“ Upřesnil, že výherní poukaz je možné vyměnit za myčku, pračku nebo kapesní přehrávač hudby ve formátu mp3 iPod od značky Apple. Vybraný přístroj pak výherci obdrží nejpozději do 3 týdnů od ukončení akce.

60x60_darek.gif

Vánoční dárky od Raiffeisen stavební spořitelny se budou rozdávat na všech jejích poradenských místech s výjimkou regionálních ředitelství. Kompletní seznam včetně adres je možné najít na www.rsts.cz nebo lze zavolat na bezplatnou infolinku 800 11 22 11.

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení