Vánoční nákupy moderních technologií v prodejnách HELE

25.11.2005 | , Hele
Tiskové zprávy


Aliance hele sdružující více než 250 nezávislých elektroprodejen v České republice očekává během předvánočního období  30 – 40% nárůst počtu kusů prodaného zboží. Největší zájem se letos předpokládá o televizory s většími úhlopříčkami, zejména s plazmovou a LCD obrazovkou. Zákazníci mohou využít nabídky nákupu na splátky s Home Creditem bez navýšení a s nulovou akontací.

Během loňského posledního čtvrtletí se v prodejnách hele prodalo bezmála 14.500 kusů nejrůznějších domácích elektrospotřebičů. „Pro letošní čtvrté čtvrtletí očekáváme 30 – 40 procentní nárůst,“ uvedl Peter Bojnanský, ředitel aliance hele. Domácnosti v loňském roce nakupovaly dárky v předstihu, nejsilnějším měsícem byl listopad, kdy se prodalo 7.400 kusů zboží a letošní první listopadové dny nasvědčují, že tomu tak bude i letos: „Odhadujeme, že v listopadu v našich prodejnách prodáme přibližně 11 tisíc kusů zboží,“ doplňuje Bojnanský.

Aliance hele, která podporuje nezávislé elektroprodejce, tak úspěšně napomáhá přivádět zákazníky zpět k tradičním českým obchodníkům. V  boji o zákazníky se osvědčily hodnotné dárky, které jsou připraveny k nákupu vybraného typu zboží z akční letákové nabídky hele. Aktuálním dárkem v listopadu je 4 Mpx digitální fotoaparát Samsung v hodnotě 5.999 korun, který zákazníci dostanou zdarma při nákupu digitální videokamery Samsung za 11.999 korun.
Dalším lákadlem pro zákazníky prodejen hele je zvýhodněný nákup na splátky s Home Creditem. V druhé polovině listopadu je možné zboží z letáku hele uhradit v deseti pravidelných splátkách, a to bez úroků a poplatků, s nulovým RPSN a již od nulové akontace. Novinkou je možnost nákupu na splátky s pojištěním proti neschopnosti splácet.

Největší zájem se očekává o televize a DVD
Nejprodávanějším zbožím před Vánoci je v prodejnách hele černá elektronika. „Vzhledem ke značnému poklesu cen moderních technologií předpokládáme, že výrazně vzroste poptávka po televizorech s plazmovou nebo LCD obrazovkou, dále po DVD a domácích kinech,“ vyjmenovává hity letošních Vánoc Peter Bojnanský. Pro mladé budou nejatraktivnější MP3 přehrávače, discmany a digitální fotoaparáty. Na své si přijdou i hospodyňky - v prodejnách hele naleznou za velmi příznivé ceny například značkové kuchyňské roboty a žehličky.

Hele partnerem Miss ČR 2006
Hele se pro letošní rok stalo jedním z hlavních partnerů soutěže Miss České republiky 2006. Po novém roce odstartuje série veřejných kol soutěže, na kterých vítězky obdrží šerpy s logem hele a spotřební elektroniku. Vyvrcholením soutěže bude dubnové finále na Sahaře v Africe.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy